Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 травня 2024, 20:45
2212
0

ВІДЕО. Як нагороджували Кривбас. Довгих 25 років Кривий Ріг був без медалей

Емоціями поділилися Юрій Вернидуб, Дмитро Хомченовський, Артем Гагарін, Костянтин Караманіц

| Оновлено 29 травня 2024, 20:45
2212
0
ВІДЕО. Як нагороджували Кривбас. Довгих 25 років Кривий Ріг був без медалей
ФК Кривбас Кривий Ріг

Після завершення матчу 30-го туру УПЛ, в якому «Кривбас» здолав «Минай» (3:0), на новій трибуні стадіону «Гірник» у Кривому Розі відбулась урочиста церемонія нагородження команди бронзовими нагородами.

Вболівальники мали можливість поспілкуватись зі своїми кумирами у неформальній атмосфері, взяти автографи, зробити памʼятні селфі. Нагороджували футболістів, тренерів, керівництво та персонал червоно-білих виконавчий директор УПЛ Євген Дикий і президент клубу Костянтин Караманіц.

головний тренер «Кривбасу» Юрій Вернидуб: «Хочу привітати всіх з цим досягненням. Довгих 25 років Кривий Ріг був без медалей. І ось знову бронза. Але, чесно кажучи, ми з хлопцями хотіли зайняти місце ще вище. Будемо працювати, аби підняти цю планку у наступних сезонах. Всіх з перемогою! Але наша найголовніше перемога ще попереду. Перемога України, перемога ЗСУ».

Дмитро Хомченовський: «Вітаю кожного з цим досягненням, нашу велику червоно-білу родину. Ми дуже важко працювали, аби здобути ці медалі. Наступного року всім бажаю, аби «Кривбас» виступив ще краще».

Віце-президент «Кривбасу» Артем Гагарін: «Всього цього зараз би не було без людини, яка вкладає у Клуб дуже багато сил. Його любов до рідного міста, до ФК «Кривбас» - це щось неймовірне. Це президент клубу Костянтин Караманіц. За його шаленої підтримки з усіх боків просто неможливо було не взяти медалі в цьому сезоні».

Президент «Кривбасу» Костянтин Караманіц: «Дякую усім. Хлопцям, які зараз на фронті, які дали нам цю можливість, щоб ми провели цей чемпіонат. Дякую нашому рідному місту, у якого 25 травня День народження, дякую йому за підтримку. Коли ми обʼєднані, зможемо перемогти будь-якого ворога. Ворог у нас зараз один, і ми всі це розуміємо. Дякую нашій команді, яка у такий важкий час працювала та зростала».

ВІДЕО. Як нагороджували Кривбас. Довгих 25 років Кривий Ріг був без медалей

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.