Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 29 травня 2024, 18:23
4125
6

Рух зізнався, чи відпустить своїх гравців до олімпійської збірної України

Львівський клуб випустив офіційну заяву на фоні нещодавніх новин

| Оновлено 29 травня 2024, 18:23
4125
6
Рух зізнався, чи відпустить своїх гравців до олімпійської збірної України
ФК Рух Львів

Прес-служба львівського футбольного клубу «Рух» випустила офіційну заяву на фоні чуток про те, що керівництво команди не відпустило гравців до олімпійської збірної України:

«В останні дні у ЗМІ було багато маніпулятивної інформації, мовляв, «Рух» не відпускає своїх гравців на Олімпійські ігри. Ми хочемо чітко прояснити цю ситуацію та уникнути подвійних трактувань.

Хотіли б одразу зазначити, що Українська асоціація футболу надіслала лист про виклик футболістів нашого клубу не на Олімпійські ігри, а для участі у товариському турнірі, який відбудеться у французькому Тулоні.

Тренерський та медичний штаб ФК «Рух» спільно з гравцями прийняли рішення не брати участь саме у товариському турнірі, враховуючи важкий та виснажливий сезон для футболістів нашого клубу, які догравали чемпіонат з пошкодженнями. У гравців, для більшості з яких це був перший повноцінний сезон в УПЛ, накопичилась втома та є великий ризик отримання більш складних травм.

Це рішення заздалегідь, за тиждень до заключного туру регулярного чемпіонату УПЛ, було донесено та узгоджено з головним тренером олімпійської збірної України Русланом Ротанем і його тренерським штабом.

Також клуб зазначив, що готовий відпустити до лав олімпійської збірної для участі в товариському турнірі півзахисника Олега Федора та захисника Дениса Слюсаря, які мали менше ігрової практики та перебувають в хороших кондиціях. На жаль, в останньому матчі чемпіонату Денис Слюсар зазнав пошкодження і потребує подальшого лікування.

Додамо, що перед початком Олімпійських ігор у збірної України запланований підготовчий тренувальний збір, який розпочнеться на початку липня.

Футбольний клуб «Рух» готовий делегувати своїх гравців до олімпійської збірної для участі в НТЗ та Олімпійських іграх, якщо ці футболісти будуть потрібні збірній України. Важливо, щоб до історичних ОІ гравці нашого клубу залікували усі травми, відновились психологічно та у повній бойовій готовності захищали честь нашої держави на Олімпійських іграх у Парижі.

Вважаємо таке рішення оптимальним та таким, що прийняте в інтересах гравців та олімпійської збірної України», – йдеться у повідомленні.

Раніше з'явилася інформація, що «Рух» не відпустив до олімпійської збірної 5 футболістів: Олексія Сича, Богдана Слюбика, Романа Дідика, Віталія Романа та Іллю Квасницю.

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
serhiy
Винниківський цирк "шапіто".
 Не підготовлені гравці в збірній України не потрібні !
AndiM
Та нах вони без зборів там потрібні? Ротань і так - так собі тренер, а це ще приїде 5 свинопотамів після Іспаній та Мальдів. Ні нехай після відпустки, їдуть у свій рух і готуються до єврокубків. В які не потрапили.
Fred1
Журналіісти люблять піднімати градус у суспільстві .Не показують об'єктивно картину а тільки висмикують таке щоб люди прочитали .У підсумку не один жврналіст не буде не перед вибачатись хоча зробили картину буцімто хазяйва полісся не відпускають  гравців на Олімпіаду 
vazazh
Взагалі, то не має проблем. Такк в збірну - даємо, а на комерційні товариські - пішли до ша. Не  має чого робити галас.