Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 травня 2024, 23:03
8550
14

У Русі пояснили, чому гравці не поїдуть в олімпійську збірну України

Головний тренер команди Віталій Пономарьов дав свій коментар

| Оновлено 28 травня 2024, 23:03
8550
14
У Русі пояснили, чому гравці не поїдуть в олімпійську збірну України
ФК Рух. Віталій Пономарьов

Головний тренер львівського «Руха» Віталій Пономарьов пояснив, чому 5 футболістів команди не поїдуть в розташування олімпійської збірної України:

«Я говорив із представником штабу Руслана Ротаня і пояснив нашу позицію. На кожного з наших молодих футболістів випало колосальне фізичне та психологічне навантаження протягом сезону. Наведу приклад: якщо поруч із Валентином Рубчинським у «Дніпрі-1» завжди грають такі досвідчені зубри, як Піхальонок, Сваток і Гуцуляк, то в нас біля Слюбика та Квасниці – такі ж юні хлопці, як вони самі. І ось вони відіграли важкий сезон, зараз без відпочинку мають вирушити на закордонний турнір, а вже 24 червня ми починаємо підготовку до нового чемпіонату... Коли їм відпочивати, а головне – лікуватися?

Проблема в тому, що кожен із п'яти основних гравців (Слюбик, Дідик, Роман, Сич, Квасниця) догравав зі старими болячками, деякі з яких можуть перерости у хронічні (наприклад, у Квасниці) і потребують системного лікування. Ми хотіли відпустити довикликаного Слюсара, але і він отримав пошкодження в матчі останнього туру з «Динамо». Тому було ухвалено рішення відправити в олімпійську збірну Федора – він і грав менше за товаришів, і відносно здоровий.

Проте, підкреслю, що ми будемо раді і вважатимемо за честь виклик будь-якого нашого гравця на Олімпіаду. Думаю, тренери добре знайомі з можливостями більшості з них. Жодних перешкод з нашого боку тут бути не може. Головне, щоб усі були свіжі та здорові».

Оцініть матеріал
(58)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ващук відреагував на ідею звільнення Реброва з посади тренера збірної
Футбол | 27 червня 2024, 11:34 16
Ващук відреагував на ідею звільнення Реброва з посади тренера збірної

Колишній захисник національної команди вважає, що потрібен виконком

Панама – США. Прогноз і анонс на матч Копа Америка 2024
Футбол | 28 червня 2024, 00:12 0
Панама – США. Прогноз і анонс на матч Копа Америка 2024

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
fifa2020
СБУ треба ще раз на табачну фабрику цього чмоні завітати!
Petro_ua
Слова справжнього довбо*оба!
Ці люди не поважають країну у якій живуть і заробляють гроші!
Для них збірна це зайвий і непотрібний клопіт!
Таких потрібно вичавлювати із нашого спорту і країни!
Війна їх нічого не навчила!
Тварі!
Ще є надія на самих хлопців, які заявлять, що президент і тренер не подумали, сказали дурницю, а вони самі дуже хочуть і обовʼязково поїдуть у збірну… представляти честь країни, яка воює, на Олімпійських іграх!
Бо вони мають можливість грати у футбол, заробляти гроші… а не сидять в окопах!
Тому зобовʼязані грати, незважаючи ні на що…
Тільки, якщо травма залізобетон….
Gorunuch 123 Gorunuch123
Рух , як обіжені , думали шо їм путівку в еврокубкі дадуть на халяву , ну дибіли підняли би цінник на своїх гравців , а так і хлопців жалко , а рух хочю бачіти в першій лізі за таке
Умник
Дядя ракеты шахеды кабы херячут по мирному населению люди гибнут, вот это психологический груз.
А ты сейчас рассказываешь о людях где зп. Млн гривень почти как им тяжело.
Слушай ну не хотите вы отпускать ну скажи ты прямо.
Gargantua
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Keen Vision
Дивна позиція. Олімпіада - це вітрина. Тим більше у єврокубках Рух не гратиме. А якщо гравцям дійсно так треба відпочити, то на інші фінальні турніри збірних влітку їх теж доцільно не викликати.
Keen Vision
Там на ЛБЗ теж із лікуванням не дуже, мʼяко кажучи. Але інтересами країни не нехтують. Ну кожному своє, звісно. Наприкінці чемпіонату вболівав, щоб Рух потрапив у єврокубки, але наразі радію, що цього не сталося. Хай краще відпочивають бідосі, бо ще перевтомляться від таких навантажень.
Vovan78
З такої логіки, так науя головній збірній їхати на євро? Тут теж гравці втомилися і перепочинку зовсім не має. Після закінчення чемпіонатів відразу розпочинається збір. Тому з таких команд знімати науй броні, на ВЛК і вперед. Це стосується не тільки Руха, а і всіх, хто не відпускає гравців в збірні вміх рівнів.
D.Lanskoy
Дурня повна. Навіть якщо ці молоді олені, які швидше за всіх відновлюються, дуже втомилися за сезон, який навіть близько за інтенсивністю не може зрівнятися з АПЛ чи Бундеслігою чи Ла Лігою, все одно, сама їхня участь на Олімпіаді піднимає їхню ринкову ціну. Їх тупо можна дорожче продати потім і купити нових молодих талантів! Це вперше Україна їде на Олімпіаду, це такий шанс себе показати! Дійсно, я сприймаю це тільки як образу на те, що Рух в останню мить не потрапив в єврокубки.
i.Serge
Но ведь можно и бронь снять ... Не хотят защищать честь страны на спортивной арене, пусть идут на поле боя
Vitaliy Shevchenko
Без цих "кудесників шкіряного м'яча" можна обійтись і на ОІ. Навіть не мотивоване Динамо-2 не можуть обіграти. Він так заявляє, вроді його гравці відігравали там основну скрипку (навіть переглядати не потрібно). Якраз на цьому турнірі й треба було на них подивитись. Бо якщо поїде основа основ (хоча маю сумніви що Динамо граючи кваліфікацію, не поставить свої інтереси вище чим репутацію країни) то не потрібно їх викликати і на самі ОІ. 
dimando560
Пизда пузата, воїни сидять у окопах третій рік майже без перерв, а ці не можуть відновитися після футболу, щоб представити Україну!
i.Serge
С другой стороны, они отказываются только на сборы и подготовительный турнир ехать, а на Олимпиаду согласны. Типа, мы и так готовы, и самые лучшие, а готовиться и проверять нас не нужно - приедем сразу в Париж.... Можно подумать в сборной тренеры-дураки, и будут специально гробить на тренировках сильных игроков после тяжелого сезона
Алекс 122
Вони просто псіхують що швхтар віддавв гру в житомирі і полетіли повз єврокубків і зло зганяють.Але ж ахмєтову ссить сказати