Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
845
0

Хавбек Металіста 1925: «Ми заслужили на те, де зараз перебуваємо»

Артем Габелок – про виліт команди з УПЛ

Хавбек Металіста 1925: «Ми заслужили на те, де зараз перебуваємо»
ФК Металіст 1925. Артем Габелок

Півзахисник «Металіста 1925» прокоментував виліт команди з УПЛ унаслідок поразки 1:2 від «Вереса» в 30-му турі чемпіонату:

– Зрозуміло, що результат абсолютно незадовільний, хлопці після гри лежали без сил. Що не вийшло конкретно сьогодні? Тому що 1-й тайм, як на мене, зовсім погано, у 2-му таймі трошки краще почали грати, почали створювати принаймні.
– Важко сказати. Уся друга частина в нас якась така... загалом не вийшла. Сьогодні так, ви правильно сказали, 1-й тайм, я теж вважаю, провалили. Не знаю, з чим це пов'язано.

Можливо, з тим, що ми постійно змінюємося, у нас нові гравці грають. Вибув у нас Імереков, молодого поставили. Десь якісь зміни, вони впливають на гру. Я вважаю, що ми загалом заслуговуємо на те, де ми зараз перебуваємо.

– Із чим пов'язуєте провал у другій частині сезону? Можливо, десь команда не сприйняла вимоги, які Віктор Скрипник намагався поставити?
– Мені здається, тут усе разом. Я вважаю, що і футболісти винні, і тренери, і керівники. Тому нам треба всім проаналізувати, зробити висновки і рухатися далі.

Але я вважаю, що ми заслужили на це, де ми зараз перебуваємо. Якщо ми все проаналізуємо, зробимо висновки – у цього клубу є майбутнє, і все буде добре.

– Чи є діалог із керівництвом? Чи кажуть вам, що буде далі, наступного сезону?
– Поки що немає жодної ясності. Завтра (розмова відбулася 25 травня, – прим.) будемо збиратися, керівники щось нам озвучать. Але вони на сьогоднішній день самі не знають, що буде з командою. Подивимося.

Можливо, завтра нам щось скажуть, можливо, дадуть трошки паузу і вже потім якось виходитимуть на зв'язок.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.