Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
53583
5

Ексчемпіон світу: «Усик повинен завершити кар'єру»

Джордж Гроувз висловився про українського чемпіона

Ексчемпіон світу: «Усик повинен завершити кар'єру»
Getty Images/Global Images Ukraine. Джордж Гроувз

Колишній чемпіон світу у другій середній вазі британець Джордж Гроувз висловився щодо майбутнього українського чемпіона Олександра Усика.

«Усик або проведе реванш з Ф'юрі, або піде на пенсію. Олександру більше нема чого доводити, адже він двічі переміг Джошуа, тепер він переміг Ф’юрі. Я вважаю, що Усик – найвеличніший боксер свого покоління. Він – лідер зграї, він домінує.

Я вважаю, що він повинен закінчити кар’єру, адже зробив усе, що мав – заробив багато грошей і він пройшов цю гру. Олександр – абсолютний чемпіон у хевівейті та крузервейті, йому 37 років, наближається до 40», – сказав Гроувз.

У ніч на 19 травня український боксер Олександр Усик (22-0, 14 КО) в бою проти британця Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) завоював звання абсолютного чемпіона світу в надважкому дивізіоні. Усик переміг Ф'юрі розділеним рішенням суддів: Усик 115-112, Ф'юрі 114-113, Усик 114-113.

Оцініть матеріал
(341)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Джервонта розчавив Мартіна. Тепер Ломаченко і Шакур?
Бокс | 16 червня 2024, 15:37 1
Джервонта розчавив Мартіна. Тепер Ломаченко і Шакур?

Девіс може диктувати свої умови

Євро-2024. Група D: лайт-версія квартету смерті
Футбол | 16 червня 2024, 10:41 8
Євро-2024. Група D: лайт-версія квартету смерті

Польща, Нідерланди, Австрія та Франція. На папері це звучить дуже грізно…

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
LexХХХ
А чому б і не провести реванш з циганом? По-перше, в черговий раз є шанс відмутузити те одоробло, а по-друге, гарно заробити. На цей раз, вважаю, призові будуть більші, та і пропорція, буде більша тепер в Олександра. А ось тоді вже можна і на пенсію, бо вже точно, нікому і нічого нема доводити.
ViaBor
та они все хотят что бы он завершил, он только мешает делать им всем  бизнес , внушают что они лучшие из лучших, болтовней только.
Я Я
Усику дійсно не треба нічого і нікому доказувати. Але чого б йому отак от взяти і не заробити ще грошей? Взяти того ж Фурію, він нічого не доказує, а лише епатує, корчить рожі, балується, постійно підіймає до себе інтерес, тим самим набиваючи собі ціну. От він так, заробив дофіга. А Усик лише зараз підійшов до рівня серйозних заробітків. То чого б йому не заробити ще? Тим більше, інтерес до реваншу може бути ще вищим завдяки роздутому ажіотажу, і бабла може принести ще більше. Тільки зараз пропорція буде на його користь. В першому бою бились 2 чемпіона світу, в якому один завдяки більшій розкрутці і популярності отримав значно більше призових за іншого, що не було так вже справедливо. А в реванші буде битися 2 боксери, з яких Саня абсолютний чемпіон, а Тайсон - НІХТО. Якщо за 1-й бій по одній з версій Фурія отримав 65 млн якихось грошей, а Сашко 35 млн, то зараз буде справедливим розподілення 80 лямів Усіку і скількись там Тайсону. Наприклад, 10