Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 26 травня 2024, 10:55
682
0

Артур РЕМЕНЯК: «Надто багато Минай втратив в першій частині сезону»

Нападник закарпатців розповів про кінцівку сезону

| Оновлено 26 травня 2024, 10:55
682
0
Артур РЕМЕНЯК: «Надто багато Минай втратив в першій частині сезону»
ФК Минай. Артур Ременяк

Після поразки в 30 турі чемпіонату УПЛ від «Кривбасу» – 0:3, футболісти «Миная» змушені розпрощатися з елітним дивізіоном.

В розмові з кореспондентом Sport.ua гравець закарпатців Артур Ременяк розповів, що перешкодило гостям сьогодні добитися потрібного результату:

– Напередодні матчу можна було почути, що «Кривбас», який вже гарантував собі третє місце, зіграє з «Минаєм» без основних виконавців. Але цього не сталося, за винятком кількох травмованих гравців господарі діяли в бойовому складі. Тільки не подумайте, що це вибило «Минай» з колії, просто сьогодні «Кривбас» був сильнішим.

– В весняній частині сезону однією з чеснот «Миная» була максимальна мотивація. Але з «Кривбасом» запалу не вистачило?

– Я так не можу сказати. Ми дуже хотіли дати бій криворіжцям, проте десь недопрацьовували на футбольному полі, а «Кривбас» навіть дрібних помилок не пробачав. Були, як індивідуальні прорахунки, як при першому пропущеному м'ячі, так і колективні. Це, звичайно, вплинуло на підсумковий результат. Хоча, думаю, що на гол престижу гості награли, все ж, кілька вигідних моментів ми зіпсували.

– Після фінального свистка, мабуть, дісталося на горіхи від керманича Желько Любеновича?

– Ні, хоча відчувалося, що він розчарований, як результатом, так і нашою грою. Бо далеко не все вдалося виконати з його тренерських настанов.

– «Минай» став порушником спокою в весняній частині сезону, змусивши рахуватися з собою навіть команди з верхньої частини турнірної таблиці.

– На жаль, надто багато було втрачено минулої осені. Хоча, справді, ми записали до свого активу кілька перемог, які займуть помітне місце в історії закарпатського клубу.

– Тоді чого можна чекати від «Миная» в новому сезоні?

– Те, що команда продовжить виступи в Першій лізі, не сумніваюся. А ось в якому складі сказати важко: в декого закінчується контракт, ще в кількох гравців є заманливі пропозиції. Мені самому цікаво.

– Незважаючи на виліт «Миная», ти звітний сезон можеш записати собі до активу: зіграв 19 матчів, став автором 5 голів. Не збираєшся змінити «прописку»?

– Я ще на рік пов'язаний контрактом з «Минаєм». Поки що тут мене все влаштовує. Втім, сезон тільки закінчився й ще складно передбачити, як розгортатимуться події на трансферному ринку.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.