Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
2739
0

Гравець із топ-5 продажів в історії Динамо заявив про зміну клубу

Александар Драгович залишає «Црвену Звезду»

Гравець із топ-5 продажів в історії Динамо заявив про зміну клубу
instagram.com/dragovic6

33-річний центральний захисник Александар Драгович заявив про відхід із «Црвени Звезди» після закінчення поточного сезону.

Напередодні футболіст провів переговори з керівництвом сербського клубу і дав зрозуміти, що не збирається продовжувати контракт, а має намір повернутися до Австрії.

«Мені дуже важко, але я ухвалив рішення, погодивши його зі своєю родиною, про повернення до Австрії», – сказав Драгович.

Найімовірніше, новим клубом ветерана стане «Аустрія». Саме тут австрієць із сербським корінням починав професійну кар'єру, а в січні 2011 року за 1 мільйон євро перейшов до «Базеля».

Нагадаємо, влітку 2013 року київське «Динамо» заплатило «Базелю» за Драговича 10 мільйонів євро, а через три роки продало центрбека у «Баєр» за 21 мільйон євро.

Й досі Драгович входить до топ-5 найбільш вигідних продажів киян, поступаючись лише трансферам Ярмоленка до «Боруссії» Дортмунд (25 млн євро), Шевченка до «Мілана» (23,91 млн євро), Миколенка до «Евертона» (23,5 млн євро) та Забарного до «Борнмута» (22,7 млн євро).

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.