Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
2228
1

Реал – Бетіс. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії

25 травня о 22:00 відбудеться матч останнього 38-го туру Ла Ліги

Реал – Бетіс. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії

25 травня на Сантьяго Бернабеу пройде матч 38 туру Прімери, в якому Реал Мадрид зустрінеться з Бетісом. Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Реал Мадрид

Команда галактикос думатиме аж ніяк не про цей поєдинок. Вже за тиждень, наступної суботи, їй грати з Боруссією з Дортмунда у фіналі Ліги чемпіонів. І Карло Анчелотті, при всьому його неабиякому досвіді, має вирішувати дилему: дати основним гравцям, тим, кого планує потім випустити на Уемблі, зіграти зараз, щоб підтримати тонус у нинішньому спрощеному графіку, або не ризикувати травмами лідерів. У будь-якому випадку, жодного турнірного значення цей поєдинок для господарів арени вже не несе, вони виграли Прімеру достроково. Навіть застовпивши за собою перше місце, все одно галактикос продовжили вигравати у своїх суперників, причому без жодних проблем: 3:0 з Кадісом, 4:0 з Гранадою, 5:0 з Алавесом. Але з Вільярреалом, ведучи 4:1 після першого тайму, потім пропустили тричі у другому таймі та обмежилися лише нічиєю.

Бетіс

Клуб Бетіс досяu чималого під керівництвом Мануеля Пеллегріні, і особняком серед його успіхів височіє перемога в Кубку Іспанії 2022. Але в Прімері цього сезону, крім трійки звичних грандів, хороші також Атлетік і Жирона. У результаті решта може претендувати тільки на шосте місце, за яке й вели суперечку навесні Бетіс і Реал Сосьєдад. Подолавши спад на початку весни, Іско та компанія за рахунок безпрограшної серії наблизилися впритул до суперника перед очним поєдинком. Минулої неділі на рідному стадіоні біло-зелені поступилися чурі-урдін з рахунком 0:2 і втратив шанс закінчити сезон на шостій позиції.

Статистика особистих зустрічей

Бетіс – дуже складний суперник для вершкових. Три з чотирьох останніх очних матчів, у тому числі обидва у 2023 році, закінчилися нічиїми.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на перемогу господарів, але, по суті, вже немає турнірних завдань ні в кого. Отже, варто ставити на матч варіант: обидві команди заб'ють (коефіцієнт – 1,6).

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Каталонський клуб програв перший матч плей-оф за путівку до Ла Ліги
Футбол | 16 червня 2024, 22:41 2
Каталонський клуб програв перший матч плей-оф за путівку до Ла Ліги

Еспаньол мінімально поступився Ов'єдо на виїзді й сподівається на домашню гру

Євро-2024. Група C: віцечемпіони, півфіналісти і білі орли
Футбол | 16 червня 2024, 10:40 3
Євро-2024. Група C: віцечемпіони, півфіналісти і білі орли

Sport.ua представляє третій за номером квартет учасників ЧЄ в Німеччині

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ярослав 999
Все, Серлотт отримав травму,Довбик виграє Пічічі