Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
|
1508
0

Кайзерслаутерн – Байєр. Прогноз та анонс на фінал Кубка Німеччини

Поєдинок розпочнеться 25 травня о 21:00 за київським часом

Кайзерслаутерн – Байєр. Прогноз та анонс на фінал Кубка Німеччини
Getty Images/Global Images Ukraine

25 травня на Олімпіаштадіоні у Берліні пройде фінальний матч Кубка Німеччини, в якому Кайзерслаутерн зустрінеться з Байєром. Поєдинок розпочнеться о 21:00 за київським часом.

Кайзерслаутерн

Кайзерслаутерн у своїй історії мав чимало успіхів, у тому числі чотири чемпіонства. Остання срібна салатниця була оформлена сенсаційно, одразу після підйому до Бундесліги 1. Але зараз це клуб, який провів кілька сезонів аж у третьому дивізіоні країни. Повернувшись на рівень вище, команда бовтається над зоною вильоту. До останнього була загроза, що знову червоні дияволи втратять прописку в Бундеслізі 2. Але при цьому вони нагадали про свій кубковий характер – команда раніше мала 7 фіналів Кубка, причому в 1990-му і 1996-му тріумфальні. Зараз червоні дияволи знову впритул наблизилися до титулу, щоправда на шляху найсильнішим суперником був Кельн. Крім нього, Кайзерслаутерн вибив представників нижчих дивізіонів – Рот-Вайсс, Нюрнберг, Герту та в 1/2 фіналу – Саарбрюкен.

Байєр

Байєр провів найкращий сезон у своїй історії, який був достроково увінчаний довгоочікуваною срібною салатницею. Взявши її ще у квітні, підопічні Хабі Алонсо продовжували йти без поразок, поставивши логічну крапку з Аугсбургом в останньому турі. Але якщо після цього решта учасників Бундесліги вирушила відпочивати, то фармацевти проводять вкрай напружений і важливий тиждень. У середу вони їздили до Дубліна, де провели фінал Ліги Європи, проти сильного та яскравого суперника – Аталанти. Не вдалося стримати Адемолу Лукмана. Його хет-трик поставив хрест на унікальній смузі німців. Але Байєр скинув тиск перед боєм за кубок.

Статистика особистих зустрічей

У 2014 та 2015 клубах грали в останні рази якраз у кубковому форматі. Обидва рази основний час закінчувався нульовою нічиєю, після чого в екстра-таймі вигравали спочатку червоні дияволи, а потім фармацевти.

Прогноз

Букмекерські контори не чекають на інтригу від цієї пари. Підопічні Хабі Алонсо повинні вигравати за фори –2,0 забитих м'яча (коефіцієнт – 1,71).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Збірна України провела передматчеве тренування у Мюнхені
Футбол | 17 червня 2024, 00:30 0
ФОТО. Збірна України провела передматчеве тренування у Мюнхені

Віталій Миколенко займався за індивідуальною програмою

Україна вдруге в історії стала переможцем Золотої Євроліги
Волейбол | 16 червня 2024, 23:05 32
Україна вдруге в історії стала переможцем Золотої Євроліги

У фінальному матчі наші волейболісти завдали поразки збірній Хорватії з рахунком 3:1

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.