Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
7462
5

У Кривбасі відреагували на несподівану пропозицію Срни

Артем Гагарін здивований позицією «Шахтаря» щодо переносів матчів

У Кривбасі відреагували на несподівану пропозицію Срни
ФК Кривбас. Артем Гагарін

Віцепрезидент «Кривбаса» Артем Гагарін відреагував на несподівану пропозицію директора донецького «Шахтаря» Даріо Срни щодо припинення практики переносів матчів.

– Артеме, Даріо Срна сказав, що «Шахтар» виступає ініціатором-противником переносів матчів УПЛ. Яка позиція «Кривбаса» з цього приводу?

– Стосовно переносів наша позиція із самого початку була і залишається незмінною, адже саме ми і були ініціатором відміни пункту 15 шостої статті чинного регламенту. Щодо заяви Даріо, то ми були здивовані, враховуючи позицію «Шахтаря» на всіх засіданнях клубів УПЛ, де вони якраз підтримували переноси матчів і саме вони минулого року додали в регламент пункт про перенесення ігор без згоди іншої сторони. Більшість клубів цьогоріч підтримала пропозицію ФК «Кривбас», проти були «Шахтар», «Динамо», «Зоря» та «Олександрія», яка утрималась.

– Як думаєте, чому «Шахтар» змінив своє рішення?

– Я не можу відповідати за «Шахтар». Але «Кривбасу» дуже приємно, що Срна і ФК «Шахтар» зробили правильні висновки і дослухалися до більшості клубів. У всіх повинні бути рівні умови. Це є принципи фейр-плей. Сподіваємося, що так само до всіх нас доєднаються «Динамо», «Зоря» і «Дніпро-1» у питанні з єдиним телепулом, і нарешті ми всі об’єднаємося і будемо разом розвивати і рятувати український футбол.

– Наскільки я зрозумів, рішення щодо відміни переносів матчів вже прийняте.

– Так. За нього проголосували два рази. Перший раз клуби підтримали редакцію «Кривбаса», коли ми запропонували відміну переносів. А другий раз проголосували, коли були прийняті деякі зміни, пов’язані з Олімпійською збірною. Більшість клубів і вдруге підтримали відміну переносів і навіть зміну стадіонів.

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
AleksDnipro
Давно я так не сміявся з Шахти, все-таки вміють вони підняти настрій
Дані Рохас
Динамо, Заря хотя бы башкой думают а не дыркой своей
Xvalenok03
Какая-то непонятка. Если проголосовали за отмену переносов раньше, то что это за инициатива от шахты?
Если проголосовали после инициативы, то слишком оперативно все организовано. Это тоже подозрительно.
New Zealander
Шахтер - топ как всегда. Некоторые тут обвиняли его в нечестностии и тут же, тут же Шахтер нанес контрудар - выдав такое решение что даже "самым чесным клубам" пришлось согласиться на условия Шахты чтобы не ставить себя в неудобную ситуацию
Дані Рохас
Чем вам переносы то теперь не угодили? Нормальная практика, в той же АПЛ почти целый тур был перенесен, разные матчи - по разным причинам. У нас сейчас огромные проблемы с выездами и переездами, с ближайшие годы если не больше это никак не решиться, как вы хотите развивать спасать украинский футбол? 
страстные фанатики тех поражений