Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
|
552
0

Адемола ЛУКМАН: «Це один з найкращих вечорів у моєму житті»

Нападник «Аталанти» прокоментував перемогу над «Баєром»

Адемола ЛУКМАН: «Це один з найкращих вечорів у моєму житті»
УЄФА. Адемола Лукман

Нападник італійської «Аталанти» Адемола Лукман прокоментував перемогу над леверкузенським «Баєром» (3:0) у фіналі Ліги Європи 2023/24:

«Це один з найкращих вечорів у моєму житті. Це був дивовижний виступ команди. Ми зробили це – фантастично. Я просто щасливий, що ми перемогли. Сьогодні ми увійшли в історію. Ми зіграли фантастичну гру у всіх сферах. З першої хвилини ми показали свій намір. Ми провели фантастичний перший тайм і в другому таймі не зупинилися на досягнутому.

Грати за Нігерію – це неймовірно. Підтримка та любов, яку я отримую вдома від людей, неймовірна. Це дає мені мотивацію розвиватися в різних сферах – як особистості, а не лише в грі.

Останні 2 роки клуб і тренер підтримували мене, надаючи мені ігрові хвилини та підтримку всередині клубу, щоб я грав у футбол і показував свою гру в тому стилі, в якому ми граємо. І це допомогло мені підняти мою гру на абсолютно новий рівень. Я дуже вдячний. Ми увійшли в історію і привезли титул до Бергамо.

Яка найбільша якість Гасперіні? Його інтенсивність. З тренувань і розмов з ним ти розумієш, чого він від тебе очікує. Перші розмови з ним змусили мене подивитися на футбол зовсім по-іншому. Він зробив речі простими. Це дозволило мені грати в свою гру в іншому світлі. Я йому дуже вдячний.

«Баєр» – топова команда. Вони були непереможні до сьогоднішнього вечора. Я дуже поважаю їх за те, що вони зробили цього року. Ми були добре підготовлені і правильно виконали план на гру.

У мене завжди була впевненість у своїй здатності творити, забивати голи, допомагати товаришам по команді. За останні 2 роки я зміг вивести свою гру на абсолютно новий рівень. Можливо, це могло статися раніше, але сталося саме зараз. Але це тільки початок. Я сподіваюся на більше таких вечорів і на те, що я буду ставати все кращим і кращим.

Моя родина? У дитинстві вони допомогли мені стати тим, ким я є сьогодні, мати такі моральні цінності та погляди на життя, які я маю, і хотіти вдосконалюватися в кожній сфері, в якій я можу. Я дуже люблю свою сім'ю і близьких мені людей. Я їм багато чим завдячую».

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.