Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
|
1177
0

Кіпр U-17 – Сербія U-17. Прогноз і анонс на матч Євро-2024 U-17

Поєдинок відбудеться 23 травня о 20:30 за Києвом

Кіпр U-17 – Сербія U-17. Прогноз і анонс на матч Євро-2024 U-17
УЄФА

23 травня на «Антоніс Пападопулос» пройде матч 2-го туру Євро U17, в якому команда Кіпру зустрінеться з командою Сербії. Поєдинок розпочнеться о 20:30 за київським часом.

Кіпр U17

Команда грала колись, наприкінці минулого століття, на континентальних чемпіонатах – у 1990-му та 1992-му роках. Але тоді це було ще змагання для збірних U16 та й обидва рази все закінчувалося вже після групового раунду турніру. Отже, цілком справедливо говорити про дебют, адже всі наступні кваліфікації були програні. От тільки й нинішню кіпріоти не проходили – турнір проводять на цьому середземноморському острові. До нього, звичайно, готувалися, але товариські матчі специфічні, а їхні результати мало про що говорять. У першому турі збірна зіграла у понеділок із чехами. Там вдалося протриматися менше півгодини, але потім пропустили двічі з інтервалом у пару хвилин. А зрештою і зовсім розвалилися, закінчивши принизливими 0:5.

Сербія U17

Збірна у попередніх циклах показувала оптимальні результати, якщо не згадувати срібло ще об'єднаної Югославії 1990 року. Спочатку, позаминулого року, дісталися півфіналу, хоча за 2 попередні десятиліття, після 2002-го, лише 6 разів вибиралися до групового етапу. В Угорщині минулого року відступили на крок, вилетівши в 1/4. Цей відбір Кадети пройшли без помітних проблем: взяли 7 очок восени у компанії Азербайджану, Люксембургу та Словенії (не обіграли тільки сусідів), і у вирішальному березневому раунді перемогли Грузію та Туреччину при 0:1 з Данією. На чемпіонаті все починалось із поєдинку проти України. І, відкривши рахунок буквально у першій же атаці, потім так і змогли утримати цю мінімальну, але переможну перевагу.

Статистика особистих зустрічей

Єдиний матч було зіграно восени позаминулого року. Тоді серби впевнено перемогли кіпріотів 3:1.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на нову перемогу сербів, адже вже зрозуміло, що їхнім суперникам мало допомагає фактор своїх трибун. Пам'ятаючи, що може стати в нагоді різниця голів, такого супротивника потрібно перемагати при форі -2,0 забитих м'ячів (коефіцієнт - 1,71).

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.