Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 травня 2024, 18:48
5705
6

Підсилення під ЛЧ? Динамо влітку поверне в команду двох півзахисників

Олександр Яцик та Микола Михайленко поїдуть на збори разом з киянами

| Оновлено 22 травня 2024, 18:48
5705
6
Підсилення під ЛЧ? Динамо влітку поверне в команду двох півзахисників
ФК Динамо Київ. Олександр Яцик

Півзахисник луганської «Зорі» Олександр Яцик та хавбек «Олександрії» Микола Михайленко влітку повернуться в київське «Динамо», повідомляє видання Sport-express.ua.

За інформацією джерела, на обох футболістів розраховує головний тренер «біло-синіх» Олександр Шовковський, тому гравці поїдуть з командою на літні збори.

В цьому сезоні 21-річний Олександр Яцик на правах оренди провів 25 матчів за «Зорю», відзначившись 3 забитими м'ячами та 1 гольовою передачею. Портал Transfermarkt оцінює його вартість у 500 тисяч євро.

23-річний Микола Михайленко зіграв 15 матчів в УПЛ за «Олександрію», яку також представляє як орендований гравець. У цих поєдинках йому вдалося забити 5 голів. На думку Transfermarkt, вартість гравця олімпійської збірної України також становить 500 тисяч євро.

Раніше повідомлялося, що влітку «Динамо» можуть залишити 3 атакувальні гравці.

Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Іспанія – Хорватія. Прогноз і анонс на матч Євро-2024
Футбол | 15 червня 2024, 17:49 10
Іспанія – Хорватія. Прогноз і анонс на матч Євро-2024

Стартує група смерті

Після шоку не оговтались. Іспанія розбила Хорватію в Берліні
Футбол | 15 червня 2024, 21:00 13
Після шоку не оговтались. Іспанія розбила Хорватію в Берліні

Команда Далича провалила перший тайм і тепер ризикує завчасно пролетіти повз плей-оф

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Умник
Норм. Заслужили своей игрой.
Chort
Моя любимая крото-бото-банда. Сегодня напишу даже без каспа. Это решение далось мне очень не легко, но увы каждая история рано или поздно заканчивается. Я, ухожу на заслуженную пенсию. 15 лет назад я пришел вместе со своим одноклассником Федей( нашу историю ,я когда то уже рассказывал), в наш дружный коллектив, я горжусь, что 15 лет служил Богу Ринату верой и правдой. Много за это время было и хорошего и плохого .Сколько мы делали фейковых акаунтов притворялись киевскими, ну много всего было,сами всё знаете. Нас опускали,над нами издевались, но наша любовь и вера в Царя Ренаты была сильнее. Максимка, обращаюсь лично к тебе, ты проследи пожалуйста за нашим балбесом Федькой, ну знаешь если он хорошо себе ведёт то приласкай,если плохо, по попке отшлепай. Извините парни что без отходной ушел. Но подарки для вас мои любимые , я оставил. Возле койки Кирилла я оставил сумку, в этой сумке личные бутылки для каждого, что самое главное они с гравировкой ( когда будет прыгать то вспоминайте меня. Ещё раз, спасибо за службу парни. Крото-бот однажды,крото-бот навсегда 🫡🫡
AK.228
Це одразу до півфіналу посилення 
New Zealander
Памятаю коли Супряга повертався то це теж презентували як "підсилення". Те саме стосується повернення Леднева та багатьох інших. Динамо не вчиться на своїх помилках