Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1104
2

Олександр ПОЗДЄЄВ: «Мені дуже шкода моїх футболістів»

Головний тренер «Колоса» прокоментував поразку від «Миная»

Олександр ПОЗДЄЄВ: «Мені дуже шкода моїх футболістів»
ФК Колос. Олександр Поздєєв

Головний тренер ковалівського «Колоса» Олександр Поздєєв прокоментував поразку від «Миная» (2:3) в матчі 29-го туру УПЛ:

«Я подякував хлопцям за гру, на сьогоднішній момент вони віддали всі сили. Ми два рази вели в рахунку. Можливо, ми гру не так контролювали, як нам хотілося би. Суперник – молода, мобільна, агресивна команда. Має якість. Не просто так вона забила стільки м'ячів у другому колі і стільки набрала очок. Це не диво, і це не фокус – це підібрані агресивні, молоді футболісти з якістю. Мені дуже шкода моїх футболістів, ми дуже хотіли перемогти, і вони зараз дуже засмучені. Напевно, на сьогодні ми ще не заслужили того, щоб гра складалася на нашу користь.

«Минай» зараз дуже цікава команда. Ми відштовхуємося від своїх дій, але по атмосфері, по тиску – з «Минаєм» було важко. Ми працювали на максимальних обертах. Наскільки я бачив, жодного хлопця не було, щоб себе жалів. Але суперник був сьогодні хороший, це був день «Миная».

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Володимир
Видимо ,  новый главный тренер Колоса разумеет ,   что нынче результат может  дать только  новое  поколение , а не старые авторитеты . 
Александр Поляк
Саня,все получится,отрадный с тобой