Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 20 травня 2024, 13:04
6088
4

Ексчемпіон світу розповів, що потрібно змінити Ф'юрі в реванші з Усиком

Джонні Нельсон упевнений, що план на бій від Тайсона був неправильним

| Оновлено 20 травня 2024, 13:04
6088
4
Ексчемпіон світу розповів, що потрібно змінити Ф'юрі в реванші з Усиком
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі

Колишній чемпіон світу в крузервейті Джонні Нельсон (45-12-2, 29 KO) розповів, як потрібно діяти Тайсону Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) в реванші проти Олександра Усика (22-0, 14 КО), щоб цього разу здобути перемогу.

«37-річний старий Усик побив [трохи] молодшого Ф'юрі і зробив свою роботу. Щоб перемогти, Ф'юрі повинен був накидатися на суперника з першого по дванадцятий раунд.

Що Тайсону потрібно змінити, так це навички ведення атакувальних дій. Він повинен поставити на атаку. Ф'юрі повинен битися з Усиком з таким же натиском, з яким він бився з Вайлдером у другому бою», – сказав Нельсон.

У ніч на 19 травня український боксер Олександр Усик (22-0, 14 КО) в бою проти британця Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) завоював звання абсолютного чемпіона світу в надважкому дивізіоні. Усик переміг Ф'юрі розділеним рішенням суддів: Усик 115-112, Ф'юрі 114-113, Усик 114-113.

Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
think about me
Мені здається що план на бій фури був правильним. Але ніодна людина в тяжах не витримає такий темп який дає усик. Фура до 8 раунду включно, рухався, стріляв джеби, і максимально не давав підійти до себе, але в 9 він тупо втомився. Він перестав рухатись, усик бив навіть не сильові удари, а більше на швидкість(шо йому і говорив робити тренер). В кінці раунду попав дві двоєчки і фура чуть не впав, віддав всі сили на відновлення, і тільки в 12 раундів показав хоть якийсь бокс
IronValdemar
Якщо Тайсон буде битись з натиском, на контратаках напропускає так, що буде нокаутований в першій половині бою. Не дарма в цих хлопців є тренери, самі вони в боксі не дуже розуміються.
GloryUkraine
Треба, щоби замість Усіка проти Фьюрі бився Чисора і все буде ОК.😁