Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 18 травня 2024, 13:56
5821
3

Мирон МАРКЕВИЧ: «Усик слів на вітер не кидає. І не лише у боксі»

Тренер Карпат оцінив майбутній супербій Усика та Ф'юрі

| Оновлено 18 травня 2024, 13:56
5821
3
Мирон МАРКЕВИЧ: «Усик слів на вітер не кидає. І не лише у боксі»
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Усик

18 травня в Саудівській Аравії відбудеться мегапоєдинок в надважкій ваговій категорії серед боксерів-професіоналів між українцем Олександром Усиком та британцем Тайсоном Ф'юрі.

Заслужений тренер України, керманич львівських «Карпат» Мирон Маркевич ексклюзивно для Sport.ua поділився своїми очікуваннями від завтрашнього протистояння:

– Після футболу одним з моїх найбільш улюблених видів спорту є бокс. І велика заслуга в цьому Олександра Усика, який запам'ятався видатними успіхами на аматорському рингу, а в останні роки – серед професіоналів. Я намагаюсь не пропускати телетрансляції боїв за участю українця. Буду вболівати за Усика й завтра. Що в ньому імпонує? Те, що Усик слів на вітер не кидає. І йдеться не тільки про бокс. Адже мало хто вірив, що відбудеться його дебют у футбольному «Поліссі», а Олександр довів, що він чужого місця не займав. Його не лякали значно габаритніші суперники в рингу, він просто дуже багато працював над тим, аби нівелювати їхні «козирі» завдяки рухливості, вмінню змінювати ритм і характер поєдинку.

Бо завжди був заточений на максимальний результат, чітко виконував вказівки наставників, терпів у скрутні моменти. Заради справедливості слід сказати, що таких епізодів в блискучій кар'єрі Усика було обмаль. Бо Олександр завжди намагався бути господарем на рингу. Завдяки відточеній техніці, швидкості рук та ніг був ефективним, як на дистанції, так і в ближньому бою. Але на профірингу таких могутніх візаві, як Ф'юрі, в Усика ще не було. Проте я думаю, що українець переможе й стане абсолютним чемпіоном. Кращим серед найкращих.

Оцініть матеріал
(38)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vazazh
Мирон - многопрофільний ти наш. Бприга в футболі, а ще лізе до боксу. Ти вже розповідав свої прогнози на АПЛ - сиді та не 3,14-зди.