Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 17 травня 2024, 12:42
4509
10

Девід ХЕЙ: «Я думаю, що Усик переможе Ф'юрі, але судді віддадуть нічию»

Колишній боксер дав прогноз на поєдинок українця проти Тайсона Ф'юрі

| Оновлено 17 травня 2024, 12:42
4509
10
Девід ХЕЙ: «Я думаю, що Усик переможе Ф'юрі, але судді віддадуть нічию»
Andrew Crowley. Девід Хей

Колишній британський боксер Девід Хей дав прогноз на поєдинок українського надважковаговика Олександра Усика проти Тайсона Ф'юрі:

«Я думаю, що це буде дуже висококваліфікований, технічний бій. Я думаю, що обидва бійці матимуть чудовий план гри. Думаю, Тайсон Ф'юрі спробує реалізувати свою перевагу у зрості, вазі та розмаху. Я думаю, що це буде дуже захоплююче.

Я думаю, що буде багато суперечок. Я думаю, що переможець буде визначений за очками. Я думаю, що ми побачимо суперечливу нічию більшістю голосів. Двоє суддів зафіксують нічию, а один суддя віддасть перевагу Усику. Усик, на мою думку, виграє бій, але буде нічия.

Такій великій людині, як Тайсон Ф'юрі, потрібен один удар, щоб дійсно завдати шкоди. Він не відомий тим, що може нокаутувати з одного удару, але коли ти такий великий, і ти ухиляєшся від ударів, особливо якщо він впадає у відчай на якомусь етапі, ти знаєш, що або його можуть контратакувати, або він завдасть сильного удару. Я схвильований.

Ніхто не хоче нічиєї! Ми хочемо чіткої, продуманої перемоги. Але якби я поставив свої останні 5 фунтів – я б поставив на нічию. Я думаю, що нічия буде за більшістю голосів».

Нагадаємо, що поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу з боксу у надважкій вазі між українцем Олександром Усиком та британцем Тайсоном Ф'юрі відбудеться 18 травня 2024 року.

Оцініть матеріал
(28)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
bzzzzzz
Согласен, тут все очевидно. То что будет 12 раундов это 99%, так как не вижу как они могут друг друга накаутировать. А там уже даже шейхи могут намутить ничью чтобы уж точно вывести их на второй бой.
Alexander Киев
Також думаю про нічию, так як у контракті прописаний реванш у будь якому вигляді. Тому, нічия - самий цікавий варіант для шоу і 2-го бою
Андрій Лупак
Можу помилятись, але останніми днями у мене просто чуєчка якась, що бій 12 раундів не триватиме.
Alex K
Щось не дуже зрозуміло - він "думає"?...
nick07
в принципі навіть з точки зору бабла то найкраще нічия і ще більший підігрів до матчу-реваншу