Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Саудівська Аравія
| Оновлено 17 травня 2024, 23:16
2147
1

Аль-Наср – Аль-Хіляль. Прогноз, анонс на матч чемпіонату Саудівської Аравії

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

| Оновлено 17 травня 2024, 23:16
2147
1
Аль-Наср – Аль-Хіляль. Прогноз, анонс на матч чемпіонату Саудівської Аравії
Getty Images/Global Images Ukraine. Кріштіану Роналду

17 травня на «Аль-Аввал Парк» пройде матч 32-го туру чемпіонату Саудівської Аравії, в якому «Аль-Наср» зустрінеться з «Аль-Хілялем». Поєдинок розпочнеться о 21:00 за київським часом.

Ставки на матч Аль-Наср – Аль-Хіляль

Аль-Наср

Команда проводить хороший, сильний сезон. У тому числі й персонально Кріштіану Роналду, який на сороковому році життя лише в чемпіонаті країни набив 30+ голів. Але, з іншого боку, у плані досягнень нічого особливо не змінилося навіть після літніх придбань до складу та переманювання на тренерську посаду Луїша Каштру. Хіба кубок Саудівської Аравії Лицар Неджда ще може виграти. Але це слабко компенсує виліт з Азійської Ліги чемпіонів після поразки Аль-Айну в чвертьфіналі, програного Аль-Хілялю суперкубка країни і, головне, безнадійного відставання, яке утворилося навесні від цього конкурента. Як підсумок, знову лише друге місце – вже просто дограють. Аль-Охдуд дотиснули лише наприкінці, за рахунок дублю Брозовича. Хоча й Роналду без чергового голу не пішов.

Аль-Хіляль

Клуб уже став чемпіоном країни. Його ставка на іншого португальського тренера, Жоржі Жезуша, себе виправдала набагато краще, а оновлений склад навіть без постійно травмованого Неймара впорався майже ідеально. Єдине помітне застереження - це осічка з тим же Аль-Айном, тільки представнику ОАЕ поступилися у півфіналі. До речі, ті 2:4 залишаються єдиною поразкою в сезоні, з урахуванням вже згаданого Суперкубку, а також просування сіткою кубка Саудівської Аравії, де в півфіналі вибили Аль-Іттіхад і вийшли на майбутній вирішальний поєдинок проти Роналду та компанії. У чемпіонаті ж Мітрович із партнерами показує статистику, якій позаздрить навіть Байєр: лише пара нічиїх за великої кількості перемог. Аль-Хазем примудрився у минулому турі зрівняти після першого голу, але, напевно, швидко пошкодував, отримавши ще 3 м'ячі у свої ворота.

Статистика особистих зустрічей

Усі 3 останні офіційні поєдинки, починаючи з квітня минулого року, були виграні лідерами.

Прогноз

GGBET віддає невелику перевагу підопічним Жезуша. Але вже можна грати для вболівальників - поставимо, що дуель Роналду з Мітровичем закінчиться на тотал більше 3,0 голів (коефіцієнт - 1,95).

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
pol-55
А шо зиркну *на безриб*Ї і ...*