Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
|
3111
27

Володимир ЗЕЛЕНСЬКИЙ: «Ми не можемо дозволити собі втратити Харків»

Зеленський наголошує на необхідності іноземної допомоги

Володимир ЗЕЛЕНСЬКИЙ: «Ми не можемо дозволити собі втратити Харків»
Getty Images/Global Images Ukraine. Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю американським ЗМІ ще раз наголосив, наскільки важливою є підтримка партнерів на прикладі Харківської області, де російські окупанти перейшли в наступ.

«Ситуація дуже серйозна… Ми не можемо дозволити собі втратити Харків. Світ може допомогти, зараз нам потрібна допомога. Все, що нам потрібно (від США – прим) – це два комплекси Patriot… Росія не зможе окупувати Харків, якщо вони будуть у нас».

«Ці гроші не дають Україні… Це гроші, які витрачаються на американських заводах, створюючи американські робочі місця».

«І ми боремося не лише за свою свободу. Якби не Україна, це була б інша країна», — сказав Зеленський.

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Тарас СТЕПАНЕНКО: «З такою командою є великі шанси поїхати на ЧС»
Футбол | 27 червня 2024, 14:43 11
Тарас СТЕПАНЕНКО: «З такою командою є великі шанси поїхати на ЧС»

Хавбек збірної України – про майбутнє команди Сергія Реброва

В УЄФА дали оцінку вильоту України з Євро-2024 після нічиєї з Бельгією
Футбол | 27 червня 2024, 09:36 9
В УЄФА дали оцінку вильоту України з Євро-2024 після нічиєї з Бельгією

Є підсумковий вердикт кампанії команди Сергія Реброва в групі Е

Коментарі 27
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ron Noiill
Де фортифікаційні споруди в Харківській області мудило, миші з'їли? На захист ГЕС, ТЕС ітд було виділено десятки мільярдів, так чому все знищено пдр? Бо ви ски крадете як в останнє, топчучи при цьому мертві тіла українців. І тепер я думаю самі дебільні свідки сватів зрозуміли, як кацапи змогли захопити весь південь за пару днів.
Український Крим
Чмо ти зелене, що ти три роки робило? Гідропарк вже бруківку отримав, тепер у лісопосадку парк Наталка 20 мільйонів закопувати   скільки в Білорусі зараз військ стоїть? Що ти знову приховуєш, шашличник?????
Rzechpospolita
Мені здається, що цей недоПрезидет своєю смертю точно не помре! Все в цьому світі має початок і кінець! Його так сказати влада, як закінчиться - він 3,14дор здохне від руки українця, тому що він вчинив стільки ж злочинів проти нас, як і Пуйло зі своїм режимом… стільки людей погибло, бо наш ЗеПрезик і його команда крали гроші, котрі передавались Україні! Більшість цих грошей йшла на ЗСУ, а він і його банда все собі в карман…ці фінанси могли врятувати дуже багато житів наших воїнів!
Harun Bakircioğlu
Когда Киев прикрыли ПВО на 100% сбития самая большая ошибка. Сидящие в Киеве можновладци вдруг решили что у господа за пазухой и в военное время начали красть как не в себя, решать свои мелочные шкурные вопросы. Электростанции не прикрыты элементарно сетками от дронов, зубья драконов свалены в кучу, мобилизация провалена, без 20 грн от пенсионерок на дроны орки стояли б уже где-то под Кропивницким. ПреЗЕдент с Ермаком заигрались, до вил недолго осталось.
Игорь Нестеренко
Кого з колаборантів було покарано, Ахмєтка, Суркісня, Гетманцеви та інші труханови ще на волі і далі общіпують українців.....Ківалов в халаті морем насолоджувався, доки в задній прохід не прилетіло  
Алекс 122
З таким тупим президентом який тільки займається корупцієї а всі вороги України ахметови суркіси заносять гроші в офіс зелкного щоб не чіпали можно не тільки Харков потіряти 
Crimea
Віддай владу українцям, преЗЕдент
андрей ломакин
Ас фальтом їх вова "баш!
Orion-V
Тварюка ЗЕлена! Де твоя "потужна" фортифікація?! Де твої дрони? Не сподівайся зберегти владу, знайдемо і покараємо!
dudigo78
Почитайте останні аналітичні статті на deepstate, де дуже багато цікавого про повну халатність та бездарність військово-політичного керівництва, внаслідок чого такі прой.оби на фронті. З того всього зрозуміло, що якщо ми збережемо державу хоч в якихось межах, то лише тому, що по ту сторону ворог не набагато розумніший
ĴØЌÉŔ
С тобой и твоей командой ми можем потерять не только Харьков 
Gargantua
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Octopus
Передали 6 систем большой дальности 3 пэтриота Германия, 1 Польша и 2 самп/т. Одну нельзя отправить на Харьков? Или Харьков просто приносят в жертву тв-картинке, чтоб побольше обстрелов и разрушений, а то на Донбасс Европа и США уже забили болт и их не впечатляет? Непонятно, куда делись 6 систем, пропали без вести, при том что подтверждено уничтожение только двух пусковых, а в одной системе их до 8 штук. Одно время пэтриот стоял в Одессе, сбивал блохолеты и баллистику, но судя по последним прилетам, Одесса тоже прикрыта как и Харьков.
Остап Черешня
Завтра узнаем. Есть приказ вышвырнуть маскалей из Волчанска любой ценой
SandroKing
Як у тому фільмі: Батька, гроши!
Ничего, Чечель прибудет полегчает!
Дані Рохас
Всё ещё можно поправить, но нужно шото как-то начать туда сюда думать, потому что если просто отвечать на ходы 404ых - то это по сути играть в их игру которая приносит им результат, тут надо быть хитрее
expik2ua
Но вбыты еще 100500 пацанов это ты на изи
чушпан.
Vasylenko_Kyiv-mole_from-sport.ua
Можем, там живут валенки, феди он же аккакий, всякие любители русского мира. Так что ну и буй с ним
serhiy
Був яник-уйовий ,був порох-уйовий,зеля-уйовий .Певно Юлька звиздата). А на наступні вибори нема за кого голосувати. Крадуть від малого і до великого і в ЗСУ також. Щоб догодити всім - такого не знайдеш.