Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 травня 2024, 12:43
1048
1

Віталій ПОНОМАРЬОВ: «Чорноморець грає в сучасний футбол»

Головний тренер «Руха» поділився очікуваннями від гри з «Чорноморцем»

| Оновлено 16 травня 2024, 12:43
1048
1
Віталій ПОНОМАРЬОВ: «Чорноморець грає в сучасний футбол»
ФК Рух. Віталій Пономарьов

Головний тренер львівського «Руха» Віталій Пономарьов поділився очікуваннями від матчу 29-го туру УПЛ проти одеського «Чорноморця»:

«Наші результати в останніх матчах нас не влаштовують і команда розчарована. Втім наш колектив розвивається поступово і ми рухаємось від гри до гри і в кожній з них хочемо здобувати позитивний результат. Завдання залишається незмінним – молодь має здобути досвід гри на високому рівні. Звичайно, ми будемо задоволені, якщо вдасться вийти в єврокубки, але це не основна наша ціль.

Не хочеться зайвий раз тиснути на хлопців, адже загалом вони досить якісно проводять цей сезон. Якщо взяти й подивитись на футболістів «Руха», то половина основного складу лише в поточному сезоні почала грати на дорослому рівні. В клубі всі задоволені тим, як розвивається наша молодь і як вона прогресує. Водночас цей процес є безперервний, адже постійно треба вдосконалюватись і у нас попереду ще багато роботи.

Попереду в «Руха» гра з «Чорноморцем». Одесити – хороша команда, яка грає у сучасний футбол. Не можна недооцінювати їх і ми це відчули, коли грали з ними у першому колі. «Рух» хоче грати з позиції тиску, це той футбол, який пропагує наша команда. Так, в останніх турах нам це не вдавалось робити, але ми не відмовимось від свого ігрового стилю.

Те, що Євгеній Пастух та Богдан Слюбик є претендентами на нагороду Golden Boy, підтверджує, що ми рухаємось у правильному напрямку і клуб проводить якісну роботу. Це велике досягнення, що в рейтингу 100 найкращих молодих футболістів Європи є лише два українці й обидва вони – гравці «Руха». Клуб розвиватиме своїх футболістів і наше завдання – створити конкурентоздатну команду».

Матч «Рух» – «Чорноморець» відбудеться 19 травня о 15:30 за київським часом.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
alex belogubko
ЧО сейчас вообще не играет --делают вид на игру