Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
1754
0

Альмерія – Барселона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 16 травня о 22:30 за Києвом

Альмерія – Барселона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

16 травня на «Медітерранос» пройде матч 36-го туру Прімери, в якому «Альмерія» зустрінеться з «Барселоною». Поєдинок розпочнеться о 22:30 за київським часом.

Альмерія

Команда стає новим еталонним прикладом того, що такий синдром другого сезону. І залишається тільки гадати, що було б, як би минулого літа втримали Рубі, наставника, що підняв нарешті червоно-білих із Сегунди, і вже на вищому рівні набрав з ними 4 десятки очок, борючись за рятівне 17-те місце. Наразі достатньо сказати, що перша перемога була завойована лише 17-го березня. Причому на виїзді на полі Лас-Пальмаса. До речі, нинішній місяць, вже оформивши виліт, безнадійний аутсайдер почав зі схожої перемоги – теж 1:0, і теж у гостях, але лише на полі Райо Вальєкано. Але в результаті зараз немає і половини накопиченого у минулому циклі. Минулого туру була зустріч із Бетісом, якому забили двічі – але все одно програли.

Барселона

Клуб теж не має особливих приводів для гордості та радості. Він здав практично за всіма статтями, де тільки можна було. Окрім Ліги чемпіонів - там навпаки, після третього місця у двох попередніх групових раундах синьо-гранатові дісталися 1/4 фіналу. Але там після виїзної перемоги був безвільний розгром від ПСЖ, і почалися жахливі 1:4 з необов'язковою червоною Араухо. А були ще невдачі у Суперкубку та Копі дель Рей на тлі непереконливих виступів у Прімері. Тоді Хаві говорив про звільнення, але вирішив залишитися. Команда відзначила його перевзуття поразкою 2:4 від Жирони - та після успіху відібрала друге місце. При цьому свій поєдинок із Реал Сосьєдадом у тому турі Левандовськи та компанія провели ввечері у понеділок. Тож було менше трьох діб для відновлення сил.

Статистика особистих зустрічей

У лютому минулого року Альмерія шокувала всіх, вигравши 1:0 удома у гранда. Та й у новій темпораді більше ніж клуб переміг удома лише за рахунок голу Серджі Роберто, що оформив підсумкові 3:2 на 83-й хвилині.

Прогноз

Букмекерські контори вірять у гостей. Ставимо мінус фору (-1.5) на Барсу (коефіцієнт – 1,71).

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.