Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 травня 2024, 05:05
882
0

БАЄНКО: «Шість африканців? Кривбас шукає футболістів у всьому світі»

Гендиректор «Кривбасу» розповів про кадрову політику криворізького клубу

| Оновлено 16 травня 2024, 05:05
882
0
БАЄНКО: «Шість африканців? Кривбас шукає футболістів у всьому світі»
ФК Кривбас. Володимир Баєнко

Генеральний директор «Кривбаса» Володимир Баєнко розповів про кадрову політику криворізького клуба:

– Клуб працює над збереженням ключових виконавців з прицілом на новий сезон та продовжує контракти. Чи значить це, що кістяк команди буде збережено?

– Так, найближчим часом очікуйте новини щодо подовження контрактів з деякими гравцями. З минулого року ми почали працювати із довгостроковими контрактами молодих футболістів, тому що це наша перспектива в майбутньому. Але для футбольного клубу нормальним є те, що клуб продає та купує футболістів.

– Підходять до завершення орендні угоди з захисниками Натанаелем Сантіні та Конаду Ядомом. Привідкрийте завісу: які плани у клубу щодо цих футболістів?

– Поки що все на стадії перемовин. В нас є опція викупу як Натанаеля Сантіні, так і Конаду Ядома. Ближче до останнього туру ми зберемось з тренерським штабом, з президентом клубу, та будемо спілкуватися, щодо їх майбутнього. Сантіні вже дебютував за нашу команду, Ядом – ще ні, але, я думаю, у нього ще буде шанс.

– В команді – шість африканських футболістів, які з часом стали лідерами команди. Чи значить це, що Кривбас продовжить шукати підсилення на цьому континенті?

– «Кривбас» шукає футболістів по всьому світу, для нас немає окремих континентів, або якогось напрямку. Тому що наше завдання – знайти хорошого футболіста, гарного виконавця, професіонала. Найголовніше – це професіоналізм, розуміння гри головного тренера і бажання головного тренера отримати конкретного футболіста.

– Вже не за горами літнє міжсезоння. Чи буде «Кривбас» активний на трансферному ринку?

– Повторюсь, це нормальна ситуація, коли клуб оновлює конкуренцію в команді. Коли ми продаємо та купуємо футболістів. Кожен гравець повинен розуміти, що на його місце претендує ще, як мінімум, один виконавець. Конкуренція – це розвиток, у свою чергу, розвиток – це прогрес, як футболіста так і усього Клубу. Тому ми завжди, кожного дня, кожної хвилини працюємо над підсиленням.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.