Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1386
0

Манчестер Юнайтед – Ньюкасл. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 15 травня о 22:00 за Києвом

Манчестер Юнайтед – Ньюкасл. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Ерік тен Хаг

15 травня на «Олд Траффорд» пройде матч 34-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Манчестер Юнайтед» зустрінеться з «Ньюкаслом». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Манчестер Юнайтед

Команда падає цього сезону все глибше. Особливо на контрасті з безумовно успішним першим роком роботи тен Хага на Туманному Альбіоні. Вже 2023-го року червоні дияволи отримали кілька болючих невдач: ранній виліт із Кубка Ліги та 4-те місце у Лізі чемпіонів. Але й потім до активу можна внести хіба що вихід у фінал кубка Англії, і то Ковентрі в 1/2 вибили лише по пенальті, хоча вели у 3 м'ячі. На фоні інших невдач – 0:4 з Крістал Пелас. Тут уже всі почали вимагати негайної відставки нідерландця. Але Ерік і далі казав, що тільки він - той наставник, з яким вдасться вийти з кризи... А тим часом його підопічні програли 0:1 Арсеналу, оновивши нові антирекорди.

Ньюкасл

Клуб минулого сезону закінчив у Прем'єр-Лізі місце одразу за манкуніанцями, на четвертій позиції. А також програли їм у фіналі Кубка Ліги. Вони теж здали позиції у 2023/2024, у тому числі посіли четверте місце у групі Ліги чемпіонів, до якої нарешті повернулися. Щоправда, там суперники були значно складніші, ніж у червоних дияволів. Але навесні підопічні Едді Хау змогли різко додати, багато забиваючи та перемагаючи. У результаті на фоні ще й хронічних осічок конкурентів вдалося забратися в травні аж на 6-те місце. Його втримали, але після 1:1 із Брайтоном у минулому турі Челсі вже за очками зрівнявся. Якщо виграти зараз, то чорно-білі можуть де-факто остаточно застовпити за собою перепустку в наступний цикл єврокубків, і заразом визначити, в який саме, Лігу Європи або менш статусну Лігу конференцій.

Статистика особистих зустрічей

Усі 3 крайні очні матчі, і в АПЛ, і в кубковому форматі, були виграні підопічними Едді Хау.

Прогноз

Букмекерські контори вважають шанси пари на перемогу рівними. Але в останніх турах сороки виглядали жвавіше. Ставимо на них із форою 0 (коефіцієнт - 1,88).

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.