Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1895
0

Брайтон – Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Брайтон – Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Михайло Мудрик

15 травня на «Амексі» пройде матч 34-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Брайтон» зустрінеться з «Челсі». Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Ставки на матч Брайтон – Челсі

Брайтон

Команда знаходиться у густій тіні своїх же результатів річної давнини. Тоді Де Дзербі, який прийшов по ходу розіграшу 2022/2023, здивував усіх, забравшись на підсумкове 6-те місце. Але зараз не просто не розвинули успіхів – навпаки, серйозно здали. Можливо, далася взнаки додаткове, причому незвичне навантаження - чайки дебютували в Лізі Європи. І завершення боротьби там вже після 1/8 фіналу, з 0:4 в Італії від Роми, теж не додало настрою та куражу. Як і те, що Роберто явно не проти змінити крісло менеджера Альбіона на роботу у більш амбітному проекті. Він начебто публічно заявив, що залишається. А його підопічні нарешті вирвали перемогу, наприкінці поєдинку з Астон Віллою. Та й 1:1 з Ньюкаслом можна вважати добрим результатом.

Челсі

Клуб довгий час показував максимальну нестабільність. І ще й провалював поєдинки, які могли дати йому яскравий результат. Наприклад, фінал Кубка Ліги, коли при величезній кількості моментів програли 0:1 Ліверпулю - а потім повторили цей же сценарій на Вемблі, тільки в 1/2 кубка, і з Манчестер Сіті. Здавалося б, на цьому вже можна було ставити крапку та розписуватись у провальному сезоні. Тим більше, що потім були принизливі 0:5 з Арсеналом. Але сині потім вирвали нічию з Астон Віллою, яка довго вела 2:0. А далі Мудрик та компанія впоралися з Тоттенхемом (2:0) та Вест Хемом (5:0). Вже це дозволило зрівнятися з Манчестер Юнайтед за очками і навіть призвело до усунення супротивника з 7-го місця. А 3:2 з Ноттінгем Форест дозволили не лише відірватися від МЮ, а й зрівнятися з Ньюкаслом, який йде шостим!

Статистика особистих зустрічей

Чайки мали 5 поєдинків без поразок і 2 перемоги поспіль. Але цього сезону, за Почеттіно, вийшло виграти у синіх із цим суперником і в АПЛ, і в кубку.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом гостей. Вони й справді набрали форму, та й мотивації не позичати. Ставимо на перемогу синіх (коефіцієнт – 2,03).

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Знахідка Хачеріді – Браян Себальос. Компліментів багато, але є сумніви
Футбол | 02 липня 2024, 09:00 6
Знахідка Хачеріді – Браян Себальос. Компліментів багато, але є сумніви

В «Динамо» нарешті буде легіонер на позиції центрбека

Леннокс Льюіс припустив, хто б переміг: Майк Тайсон чи Володимир Кличко
Бокс | 02 липня 2024, 07:05 3
Леннокс Льюіс припустив, хто б переміг: Майк Тайсон чи Володимир Кличко

Легендарний боксер вважає, що українець здолав би американця

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.