Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 15 травня 2024, 02:36
547
2

На Євро-2024 судді пояснюватимуть рішення VAR капітанам команд

Цікаве нововведення від УЄФА

| Оновлено 15 травня 2024, 02:36
547
2
На Євро-2024 судді пояснюватимуть рішення VAR капітанам команд
Getty Images/Global Images Ukraine

УЄФА збирається випробувати під час Євро-2024 нововведення, пов'язане із суддівством. Як повідомляє The Athletic, арбітри матчів пояснюватимуть капітанам команд рішення VAR. Мета цього нововведення - уникнути тривалих суперечок великої кількості гравців із суддями.

Судді пояснюватимуть рішення капітанам, проте решті гравців команд буде заборонено наближатися до арбітрів і капітанів під час процесу. За порушення цієї заборони гравці отримуватимуть жовті картки.

У разі, якщо капітаном будь-якої з команд буде воротар, ця збірна призначатиме одного з польових гравців для спілкування з арбітром.

Нагадаємо, раніше в польського арбітра Шимона Марциняка відібрали право обслуговувати матч-відкриття Євро-2024 через грубу помилку в півфіналі Ліги чемпіонів між «Реалом» і «Баварією».

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
scorpio16
чому не можна відразу зробити як в NBA, рефері в екран каже, чому він пішов дивитися, а потім каже своє рішення. В NFL так само через мікрофон на весь стадіон оголошує своє рішення. Тут , почали використовувати відеоповтори, потім почалися запитання, а за що він призначив те і те і згадали що у арбістр є рот, яким може говорити .
WolfofDK
Краще зробили, як в теннисе, по 2 прохання і капитана. Якщо помілилися, згоріле прохання. Можно з кожного виду спорта брати своє