Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
82428
4

Список бомбардирів Ла Ліги після дубля головного переслідувача Довбика

Артем із 20 голами зберіг перший рядок, але Александер Серлот наблизився впритул

Список бомбардирів Ла Ліги після дубля головного переслідувача Довбика
Getty Images/Global Images Ukraine. Артем Довбик

10–13 травня відбулися матчі 35-го туру Ла Ліги 2023/24.

Український форвард Артем Довбик відзначився за «Жирону» асистом у поєдинку проти «Алавеса» (2:2). На рахунку українця 20 забитих м'ячів цього сезону чемпіонату Іспанії, а також 7 гольових передач.

Впритул до Довбика наблизився норвезький нападник «Вільярреала» Александер Серлот. Він відзначився дублем у ворота Сельти. Тепер він має 19 голів, а також 6 асистів.

Третє місце у списку бомбардирів у Джуда Беллінгема з «Реала» (18 голів, 4 асисти). На 4-му рядку знаходиться Роберт Левандовськи, який захищає кольори «Барселони» (17 м'ячів, 8 передач).

Топ-5 замикає Анте Будімір (Осасуна). Хорват уже не зіграє у кампанії 2023/24 через травму. У нього 16 голів та 2 асисти.

Список бомбардирів Ла Ліги 2023/24 після 35-го туру:

Оцініть матеріал
(245)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
rizzo
Хотілося б Пічічі для українця
Vitason
Щоб виграти гонку бомбардирів Довбику потрібно ще як мінімум 2 голи забити в трьох матчах,що залишилися,а краще 4,тоді точно він стане кращим бомбардиром, старайся Довбик, залишилось трохи,але без старань нічого не буде, паши в ціх трьох матчах! І жаль Жирону ,якщо не буде другою,так Барселону порвать і не випередити її, дуже прикро,як той гол дурний на останній секунді з Алавесом,плюс вихід Довбика один на один в тому ж матч і не забити ,такого не повинно бути,адже це вже все фінішна пряма і на ній хто краще відпрацює,на межі своїх сил,той буде другим!!
umnuy2
плотно идут сцуко...опасно
inspekcha85
Очень нестабилен Довб,не тянет на бомбардира.Если вдруг перейдёт  в суперклуб таких вольностей ему спускать долго не будут.Быстро присядет на скамью