Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
9745
9

Тоттенхем – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Тоттенхем – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

14 травня на «Тоттенхем Хотспур» пройде матч 34-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Тоттенхем» зустрінеться з «Манчестер Сіті». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Ставки на матч Тоттенхем – Манчестер Сіті

Тоттенхем

Команда опинилася у цікавій ситуації. З одного боку, їй треба було б перемагати. Так, дуже багато було втрачено в середині весни. І коли програєш стільки матчів поспіль, нехай навіть суперникам рівня Ньюкасла, Челсі і тим більше лідерам, Арсеналу та Ліверпулю, то незручно всерйоз розмірковувати про надію вибратися до Ліги чемпіонів. Втім, у Бернлі таки виграли, хай і не без запитань, 2:1. Але хочеться насамкінець реабілітуватися перед уболівальниками. Ось тільки є нюанс: єдині, хто отримає справжню користь від перемоги шпор у вівторок, це каноніри. Чи Сон і компанія думатимуть, що відібрані у містян очки залишать шанси на титул їхньому головному ворогові?

Манчестер Сіті

Клуб не зміг повторити торішній багаторазовий тріумф у вигляді требла. І хоча Гвардіола і заявляв після вильоту з Ліги чемпіонів, що таке неможливо. Але, звичайно, поступитись, навіть Реалу, за очевидної переваги, особливо в Англії - таке стало ударом. І, відходячи від нього, мало не поступилися Челсі в кубковому півфіналі, але вже там зібралися і досягли успіху. І примітно, що єдиний гол забив наприкінці Бернарду Сілва, головний антигерой протистояння з галактикос. На честь Гвардіоли, потім цей нокдаун вже про себе не нагадував - навпаки, його підопічні у чемпіонському стилі штампували перемоги як без травмованого Холанда, так і з ним. Ерлінг відновився до Ноттінгем Форест і забив чотири рази. Фулхем теж у Лондоні не особливо помітили, оформивши підсумкові 4:0 на свою користь.

Статистика особистих зустрічей

Половину із 6 крайніх очних матчів виграли шпори. Але цього сезону, після 3:3 в АПЛ, містяни хоча б у кубку виграли – 1:0 у грудні.

Прогноз

Букмекерські контори не чекають на боротьбу від Хотспурс. Можливо, розгром підопічні Гвардіоли і не повторять, але мають виграти не мінімально – використовуємо фору –1 гол (коефіцієнт – 1,63).

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Лига конференций без динамо
За Арсенал ,против сити, Тоттенхем давай выигрывай или минимум ничья 
D.Lanskoy
Тотнем все ще має шанси зачепитись за ЛЧ. В випадку перемоги над МС у нього буде 2 очки різниці з Астон Вілою, тому в останньому турі, якщо Віла програє, Тотнем може її перегнати і зайняти 4 місце. Я хочу, щоби чемпіоном став Арсенал, так що я сподіваюсь на хлопців з Тотнема. 
Gargantua
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Остап Черешня
1:3
IronValdemar
3-2 і Арсенал чемпіон
Алекс 122
118 те чемпіонство мансіті