Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
524
0

ХОЛАНД: «Я перебуваю в ідеальному місці — Гвардіола піклується про мене»

Форвард хоче вигравати трофеї

ХОЛАНД: «Я перебуваю в ідеальному місці — Гвардіола піклується про мене»
Getty Images/Global Images Ukraine. Пеп Гвардіола та Ерлінг Холанд

Нападник «Манчестер Сіті» Ерлінг Холанд заявив, що задоволений розвитком своєї кар'єри.

«Не можу контролювати те, що люди говорять про мене. Мені просто потрібно зосередитися на тому, що я маю робити на полі. Моя робота не в тому, щоб бути схожим на Родрі та контролювати гру: він знаходиться у штрафному майданчику «Манчестер Сіті», зупиняючи атаки.

Мене не хвилює, що кажуть люди. Були розмови про те, скільки разів мені варто торкатися м'яча. Коли я забиваю, ніхто про це не говорить, а коли ні, люди починають згадувати мої удари. Це частина мого життя. Я не можу контролювати те, що люди говорять про мене. Я зосереджений на тому, щоб допомогти команді перемогти. Зрештою, ви можете грати, не торкаючись м'яча… Ви можете робити це рухами, думками, усвідомлено… Це величезна частина, йдеться не лише про дотики м'яча. Звичайно, потрібно торкатися м'яча, але я знаю, яка моя роль у цій команді.

Я в ідеальному місці: я молодий, у мене є Пеп Гвардіола, який про мене піклується. У мене все гаразд, мені це подобається, і я щасливий! Я хочу більшого. Моя єдина мета – виграти Прем'єр-лігу, а після перемоги у Прем'єр-лізі я зосереджуся на здобутті Кубка Англії. Я хочу вигравати більше великих трофеїв, тому що відчуття виграшу требла було нереальним. Мені це дуже сподобалося, тому я хотів би це зробити знову», — цитує Холанда AS.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.