Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
1864
0

Гранада – Реал Мадрид. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 11 травня о 19:30 за Києвом

Гранада – Реал Мадрид. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

11 травня на «Нуево Лос Карменес» пройде матч 35-го туру Прімери, в якому «Гранада» зустрінеться з «Реалом» (Мадрид). Поєдинок розпочнеться о 19:30 за київським часом.

Гранада

Команда все ще виглядає глухим аутсайдером Ла Ліги, якщо дивитися на її місце у турнірній таблиці та вбогу кількість очок. Але при цьому вона стала по-справжньому зубатою у квітні, раптово перетворившись. Очевидно, що впливає ефект від призначення навесні черговим вже тренером Сандоваля. Спочатку клуб, що не перемагав 10 турів та програв 5 разів поспіль, оформив 2:0 з Алавесом. Потім зупинили в Більбао Атлетік, нового володаря кубка і претендента на четверте, лігочемпіонівське місце. А потім розгромили 3:0 й Осасуну. Але в минулому турі вже нічого не вийшло - Севілья на рідному Рамон Санчес Пісхуан забила супернику відразу 3 голи.

Реал Мадрид

Клуб усі сили та увагу витрачав на Лігу Чемпіонів. Пройшовши лише в серії пенальті Манчестер Сіті, далі підопічні Анчелотті зіткнулися з Баварією. У Мюнхені була чергова для вершкових у цьому плей-оф результативна нічия. Після цього на Сантьяго Бернабеу у вирішальному матчі грали до півночі на четвер, витративши, безумовно, масу сил і емоцій. На такому тлі в Прімері, створивши собі найкомфортніший відрив від Барселони після перемоги в Ель Класіко, галактикос випускав проти суперників експериментальні варіанти складів. Це, втім, не завадило продовжити серію перемог – Гюлер забив єдиний гол у поєдинку з Реал Сосьєдадом. А Кадіс і зовсім розгромили, при Куртуа, що повернувся у ворота.

Статистика особистих зустрічей

Насриди лише одного разу, ще 2013-го року, взяли перемогу над королівським клубом. Решта всіх поєдинків були ними програні. У тому числі на початку грудня вони поступилися в столиці 0:2.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом гостей. У Анчелотті досить глибока обойма, щоби навіть резервісти впоралися з таким противником. Ставимо на гостей при форі -1 гол (коефіцієнт - 1,78).

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.