Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
708
0

Фулхем – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 11 травня о 14:30 за Києвом

Фулхем – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

11 травня на «Крейвен Котедж» пройде матч 37-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Фулхем» зустрінеться з «Манчестер Сіті». Поєдинок розпочнеться о 14:30 за київським часом.

Фулхем

Команда проводить другий сезон поспіль в АПЛ – і знову досить успішно. Насамперед котеджери відзначились у Кубку Ліги, де вперше в історії дійшли до півфіналу. І грали там не гірше за Ліверпуль, майбутнього володаря трофею, але пропустили на гол більше. У чемпіонаті результати гірші, ніж минулого циклу, після підйому з Чемпіоншипу, але, головне, вже дуже давно і спокійно забезпечили прописку і на наступний розіграш. Хоча і зараз непогані ігри бувають, таке враження, для настрою – 2:0 на полі Вест Хема, 1:1 з Крістал Пелас. Ось і з Брентфордом все закінчилося тим, що знову поповнили скарбничку, нехай і єдиним очком, закінчивши 0:0.

Манчестер Сіті

Клуб дуже прикро розлучився зі своєю мрією. Так впевнено проходити Лігу чемпіонів, щоб потім буквально напоротися на мадридський Реал. І обидва рази англійці були кращими за іспанський гранд, але все їхнє безсилля було втілено в жахливий тичок Бернарду Сілви в руки Луніна в післяматчевих пенальті. Очевидно, переживаючи виліт як удар, гранд ледь у кубковому фіналі не програв. Але там пощастило, і примітно, що єдиний гол у матчі з Челсі, що бадьоро грає, забив португалець. Тепер підопічні Гвардіоли мчать до дубля. Ліверпуль відвалився у квітні, але є ще завзятий Арсенал, і потрібно вигравати постійно – це вдавалося робити впевнено у крайніх поєдинках. Вулверхемптон взагалі розгромили 5:1, саме Ерлінг Холанд повернувся і відразу забив чотири рази.

Статистика особистих зустрічей

Дачники востаннє брали хоч би нічию у 2011-му році. З того часу було півтора десятка перемог містян, у тому числі 5:1 у вересні у Манчестері.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у те, що Марку Сілва зможе поставити підніжку Гвардіолі. Пеп чудово розуміє, що не можна допускати осічки – ставимо на те, що його підопічні виграють при форі –1,5 гола (коефіцієнт – 1,666).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Євро-2024: розклад, анонси, трансляції, результати
Футбол | 04 червня 2024, 08:21 5
Євро-2024: розклад, анонси, трансляції, результати

Чемпіонат Європи з футболу відбудеться в Німеччині з 14 червня до 14 липня

Два легендарні клуби й неочікуваний претендент. Хто хоче купити Луніна?
Футбол | 04 червня 2024, 07:11 8
Два легендарні клуби й неочікуваний претендент. Хто хоче купити Луніна?

На українця претендують «Баварія», «Манчестер Юнайтед» та «Бетіс»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.