Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 15 травня 2024, 19:34
4563
21

Тренер Шахтаря U-19 оцінив поразку від Динамо: «У всьому їх переграли»

Бєлік задоволений грою, але не результатом

| Оновлено 15 травня 2024, 19:34
4563
21
Тренер Шахтаря U-19 оцінив поразку від Динамо: «У всьому їх переграли»
ФК Шахтар

«Шахтар» U-19 у матчі юнацького чемпіонату України програв «Динамо» U-19 з рахунком 1:2 і пропустив киян на перше місце в таблиці з перевагою у два очки.

Тренер «Шахтаря» U-19 Олексій Бєлік оцінив невдачу команди.

«Загалом задоволений усім, окрім результату, але так стається, коли постійно перебуваєш на м’ячі та фактично не даєш супернику майже нічого не створити, а він за першої нагоди реалізовує момент. «Динамо» U19 тим і славиться, що може потерпіти, граючи низьким блоком, а потім організувати швидку контратаку. Так, хтось може сказати, що, спираючись на турнірну таблицю, ми мали грати низьким блоком і контратакувати, але це не наш стиль. Незважаючи на тренерів або гравців, Академія «Шахтаря» завжди виховуватиме яскравих індивідуальних особистостей, які приноситимуть результат».

«У нас були травмовані Лацабідзе, Удод і Дрозд, які є основними гравцями лінії оборони, на їх позиціях грали молоді Шелекета й Костюк, і вони чудово впоралися зі своїм завданням та закрили найкращого бомбардира юнацького чемпіонату. Я повністю задоволений грою, і тим образливішою, напевно, є поразка. Ми переграли суперника практично в усьому, грали в наш футбол, контролювали м’яч, намагалися створювати гольові моменти. Так, багато нагод не створили, але були варіанти, коли били із середньої дистанції, замикали флангові передачі та влучили у стійку. Насправді, бракувало якості у завершальній фазі атаки та передгольової передачі, але так буває, і навіть у найсильніших команд світу також інколи виникають проблеми, коли суперник швидко перебудовується в обороні та грає низьким блоком».

«Пишаюся тим, як грала команда, і вважаю, що футболісти виклалися на максимум, забракло тільки забитого м’яча, аби отримати позитивний результат. Також хочу подякувати гравцям Академії «Шахтаря» усіх вікових груп та вболівальникам, які прийшли підтримати нас на стадіон. Це дуже мотивувало команду», – сказав Бєлік.

Оцініть матеріал
(33)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

МОРОЗ: «Не зуміли реалізувати моменти. Але ще нічого не втрачено»
Футбол | 20 травня 2024, 23:00 0
МОРОЗ: «Не зуміли реалізувати моменти. Але ще нічого не втрачено»

Наставник збірної України U-17 прокоментував поразку від Сербії

Що сталося? Усика відсторонили від боксу після бою з Ф'юрі
Бокс | 20 травня 2024, 20:35 2
Що сталося? Усика відсторонили від боксу після бою з Ф'юрі

Відсторонення діє до 2 липня

Коментарі 21
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DK1961
1. Вы благодаря судьишке имели перевес в игрока и поэтому атаковали, никаким образом это не относится к вашему ржавому крысиному стилю. За исключением судейской помощи, которой вы и пользуетесь. Сейчас не прокатило.
2. Динамо забило уже больше 80 голов, а вы даже близко к этому не подходите. Поэтому ваши крысиные выверты, что киевляне выигрывают только за счёт контратак оставьте себе. И не более.
3. Совершенно гадкое и хамское поведение ваших типа воспитанников вашей академии на трибунах, особенно после игры ярко показывает убогий дау нецкий уровень во всех его проявлениях. 
vbrjkf
Лузери завжди так говорять...
Виктор Войцеховский
Белик на самом деле сам того не ведая озвучил пару интересных трендов.1) Даже удаление у Динамо не дает материальноого преимущества Шлюхтарю. Значит убогие. 2) На Шлюхту свезли всех юных шлюхтарей, ибо за это говно никто больше болеть не хочет. Значит убогие в квадрате
3) Не хватило 1 гола до ничьей. Для Шлюхты уже ничья с Динамо считалась бы позитивным результатом. Значит убогие в кубе.Ну за Шлюхтар, не чокаясь
Ron Noiill
Да ми праігралі, но ми ігралі в наш футбол. ( Сирна після матчів з АЙнТрахТом)))))
NoMad
О, так щурів дoвбойoбами виховують ще з академії, а я думав вони лише в першій команді такими стають
Ron Noiill
Звані рінату, можна я папісяю))))) клоуни бл лугандонські.
Выталкиватель парашутистов
Эту шахтерскую банду надо было разогнать еще 2014 году,,,, Пожалели на свою голову. Теперь они оперились на ворованные деньги ахметки и начинают нам мозги вправлять, а между собой  в разговорах - мечта о жизни в расее. Я бы им запретил выходит на игру с нашими флагами, ихний сепаратизм - у них на лице, это не под каким гримом не спрячешь..
DK1961
Повылезали "легенды" дау нецкие...Ну да, легенды...подкупа судей и соперников, допинга, симуляций и хамства на поле
Pavel_i_CO
Звезли дітей сєпаров ордловських, щоб ті руснявою мовою створювали "підтримку". Раджу послухати ті крилалки малолітніх лугандонів. У Львові донбасоси організують щось подібне і будуть розказувати, що Львів їх любить, бо квитки в продаж не поступали, а були роздані "правильним балєльщікам"
Fanat
Белик: "Лучше бомжом быть, чем шахтером"......  Що вже забули??
Fanat
Після поразки «Шахтаря U-19» від «Динамо U-19» Бєлік ударив 70-річного Іщенка.....Яке кончене...?!
bobomi
черговий ахмєтовський гудок...
Legenda
Главное это первая команда, завтра реванш возьмут за молодёж