Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1829
0

У Карлайлі виділили українського форварда й готові дати йому новий контракт

Антон Дудік вразив головного тренера англійської команди

У Карлайлі виділили українського форварда й готові дати йому новий контракт
instagram.com/dudikanton. Антон Дудік

Наставник команди англійської Ліги 1 «Карлайл Юнайтед» Пол Сімпсон позитивно відгукнувся про здібності та талант 19-річного українського форварда Антона Дудіка, заявивши, що клуб збирається найближчим часом продовжити з футболістом контракт.

«Я бачу, що Антон має фізичну підготовку, щоб впоратися із дорослим футболом. І він справді гарний бомбардир. Він – фінішер. Ми ще не бачили цього [на рівні першої команди], але я намагаюся взяти до уваги весь переворот, через який він пройшов у своєму житті [переїзд в Англію з України, яка перебуває у стані війни]. Я бачу в ньому того, хто має неймовірне ставлення до бажання вдосконалюватися, до бажання вчитися, і бачу силу, яку він має у своїх досягненнях. Чесно кажучи, це трохи схоже на те, коли ми привели Гленна Мюррея до футбольного клубу – Гленн, звичайно, тоді не був готовим футболістом, але він зробив неймовірну кар'єру, бо в ньому була природна здатність забивати м'ячі».

«Будь-хто, хто дивиться, як ми тренуємося, й бачить, як Антон забиває, [побачить], що він бомбардир… А знайти бомбардирів справді складно. Тому я думаю, що він той, на кого варто звернути увагу та зберегти».

«Це [можливість відправлення Дудіка в оренду] те, на що нам, можливо, доведеться звернути увагу. Він буде з нами в процесі передсезонної підготовки, коли ми змішуватимемо команди і нам знадобляться гравці – і ми зачекаємо та подивимося. Він може мати чудову передсезонну підготовку, що [наводить нас] на думку, що він може потрапити до складу [основної команди], так що це гарний варіант».

«Але загалом Дудік – це гравець, на якого ми розраховуємо в майбутньому», – заявив Сімпсон.

Очікується, що питання пролонгації контракту між «Карлайлом» та Антоном Дудіком буде вирішене протягом найближчого місяця.

«Карлайл» за підсумками сезону-2023/24 посів останнє місце в англійській Лізі 1, а Дудік зіграв 2 матчі за першу команду (51 хвилина).

Нагадаємо, український форвард перейшов до «Карлайлу» у січні поточного року.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.