Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
2209
1

КАПЕЛЛО: «Тухель програв дуель Анчелотті»

«Реал» вийшов до фіналу завдяки двом голам наприкінці півфіналу-відповіді

КАПЕЛЛО: «Тухель програв дуель Анчелотті»
Getty Images/Global Images Ukraine. Томас Тухель та Карло Анчелотті

Колишній головний тренер «Ювентуса», «Мілана», «Реала» та збірної Англії Фабіо Капелло прокоментував перемогу «вершкових» над «Баварією» у матчі-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів.

Гра в Мадриді завершилася з рахунком 2:1 на користь «Реала», який пропустив першим на 68-й хвилині, але забив двічі наприкінці зустрічі. Автором дубля став нападник Хоселу.

«Насамперед відзначу Карло Анчелотті. Він тонко відчуває гру, своїх футболістів. Це справжній хист. Вихід Хоселу на поле став вирішальним. Він показав найкращий футбол у своєму житті. А Тухель програв цю дуель. Насамперед він рано почав захищати рахунок. Можливо, з «Кельном» таке спрацювало б, але не з Мадридом», — наводить слова Капелло Сorriere Dello Sport.

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
antt
Тут такий момент, що Реал вірив і знав що може відіграти принаймні гол за двадцять хвилин. Своїм натиском. І дійсно, не завжди було сейвити Ноєру в такому матчі, що й було доведено на 88 хвилині матчу. Але важко було повірити що Баварія ще раз пропустить за три хвилини. Це уже мав передбачити сам Тухель і дати підказки як і сама команда, вже без Кейна на той момент. До речі, Баєр хіба не так обіграв Карабах. Той Баєр що так переграв Баварію в Бундеслізі. І Баєр у своїй лізі скоріше йде далі.