Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 10 травня 2024, 09:15
17905
20

ФОТО. Гравець Баварії не був у офсайді перед голом Реалу на 90+13-й хвилині

Арбітр прийняв помилкове рішення та не дозволив матчу перейти в овертайм

| Оновлено 10 травня 2024, 09:15
17905
20
ФОТО. Гравець Баварії не був у офсайді перед голом Реалу на 90+13-й хвилині
Getty Images/Global Images Ukraine

Марокканський захисник «Баварії» Нуссаїр Мазрауї не перебував в офсайді перед голом «Реалу» на 13-й компенсованій хвилині матчу-відповіді півфіналу Ліги чемпіонів (1:2). Про це свідчить графічне відображення положення поза грою, створене багатонаціональною мережею спортивних каналів BeIN Sports.

Нагадаємо, наприкінці матчу після довгої передачі Йозуа Кімміха захисник «Баварії» Нуссаїр Мазрауї вів боротьбу з Ферланом Менді, після чого Томас Мюллер головою скинув м'яча на свого партнера Маттейса де Лігта, і той влучив по воротах мадридського клубу. Проте арбітр Шимон Марциняк, не дочекавшись закінчення епізоду, дав свисток, зафіксувавши офсайд у Мазрауї. Таким чином гол німецької команди був не зарахований.

Зазначимо, що «Баварія» вилетіла з Ліги чемпіонів, поступившись за сумою двох зустрічей (3:4). У фіналі турніру «Реал» зіграє з дортмундською «Боруссією». Зустріч відбудеться 1 червня на лондонському стадіоні «Вемблі».

Оцініть матеріал
(123)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 20
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Yurii Hultiaiev
Офсайд рахується по верхній частині передпліччя , голові. Вони і гравця Баварії ближче до воріт. Тому офсайд є.
SlavaSlava10
І ніхто навіть не підіймає питання компенсованого часу. Додано було 9 хвилин, а цей епізод стався аж на 13 хвилині додаткового часу. А сам матч потім ще 2 хвилини тривав. Якого біса стільки переграли? 4 хвилини до цього моменту та 6 хвилин до фінального свистку? 
Хейтери Реал Мадрид! Звертаюсь до вас. Вгамуйте свої пердаки, бо цього моменту взагалі не повинно було бути, адже вже занадто переграли часу)
Hala Madrid
Sheva19
Ла лигу пора выгонять с еврокубков 
Sheva19
Як жеия не навижу продажные Барсу и Реал со времён гнома и Петальду их тащат во всех матчах фу просто противно смотреть эти команды в еврокубках 
zelc006
Жнатокі, матусю ваш....
Олександр Дитинюк
Шановний журналіст-редактор Юрій Вишневський передивіться повтор моменту уважно ще раз: м’яч головою на Де Лігта скидував не Мазрауї а Томас Мюллер.  
TarasTaras94
Очевидна помилка суддів, що не дали дограти епізод до кінця. Типу в одному випадку даємо і переглядаємо ВАР, а в іншому таке...Але Реалу все рівно респект за такий матч
Leonid Bubelo
Суддя помилився дав  свисток, далі не має значення. 
easterly
Все як завжди - протянути риал до фіналу, зробити винуваті очі, слабенько оправдатися, дістати з кармана умовного олівера, назначити ліве пєнальті і віддати кубок зазнайкам. Дивився вчора, як судєйка, наче обісраний вислухував всі нападки гравців каралєвскага клюба. Мабудь така установа зверху - терпіти все і тихенько витягувати?
Василий Гредюшкин
 Якби не  було  свистка то невідомо  чи був би гол  бо   Лунін    також  зупинився  і не  реагував  на   удар а  міг  би відбити.  Тому  помилка   суддів  (і бокового і  головного   )  до закінчення епізоду  і до (можливого) розгляду  ВАРвплинула  двосторонньо . Тому   є  те  що є  .
Dimonchik
Уважаемые знатоки из спорт юа, сообщаю вам, что на фото офсайд есть. Рука защитника Реала меряется по линии плеча,  корпус игрока Баварии находится ближе к воротам
patrick
Ще дивно в тому, що це завжди працює на користь Реалу