Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Олімпіакос Пірей
09.05.2024 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 4:2 2 : 0
Ліга конференцій
|
2890
0

Олімпіакос – Астон Вілла. Прогноз на матч 1/2 фіналу Ліги конференцій

Поєдинок відбудеться 9 травня о 22:00 за Києвом

Олімпіакос – Астон Вілла. Прогноз на матч 1/2 фіналу Ліги конференцій
Getty Images/Global Images Ukraine. Унаї Емері

9 травня на «Георгіос Караїскакіс» пройде матч-відповідь 1/2 фіналу Ліги конференцій, в якому «Олімпіакос» зустрінеться з «Астон Віллою». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Олімпіакос

Команда минулого сезону перервала приємний для себе ланцюжок завоювання чемпіонських титулів у Греції. І, до речі, і зараз не лідирує у національній першості. Підсумки 2022/2023 відправили Легенду до Ліги Європи, але навіть там вона в групі виявилася слабшою і за Вест Хем, і за Фрайбург. Та й у Лізі конференцій греки обійшлися без проблем лише з першим противником із плей-оф, Ференцварошем, обігравши його в обох поєдинках. Вже з Маккабі (Тель-Авів) знадобився подвиг - відігравалися після 1:4 вдома, і таки довели поєдинок-відповідь, нехай і в екстра-таймі, до 6:1. З Фенербахче взагалі дійшло до серії пенальті після обміну перемогами на своїх полях. В Англії ж була головна сенсація: вийшло виграти 4:2, нехай і в кінці Дуглас Луїс не реалізував пенальті, промахнувшись.

Астон Вілла

Клуб примудряється продовжувати прогресувати за Емері. Унаї вже за підсумками минулого сезону, хоча прийшов лише восени, встиг підняти підопічних на сьоме місце в АПЛ. А тепер там взагалі йде цілком успішна боротьба за четверту позицію - і, значить, прохід до Ліги чемпіонів. При цьому іспанець зі своїми підопічними вдало виступає в менш рейтинговому турнірі. Стартувавши в Лізі конференцій з літньої кваліфікації, англійці зіткнулися з якимись проблемами лише у чвертьфіналі, мабуть, розслабившись після 2:1 вдома з Ліллем. Але Кеш встиг перевести суперечку в екстра-тайм, а Еміліано Мартінес виграв яку вже серію пенальті. З греками ж зовсім програли, причому з рахунком 2:4. Тепер мало виграти у Греції, треба громити суперника у Піреї.

Статистика особистих зустрічей

Минулого четверга клуби вперше зіграли один з одним.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що англійці виграють. Але вони не сяяли навіть в останніх турах АПЛ. Тут ставимо те що, що у Греції господарі не програють (коефіцієнт - 1,85).

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.