Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Реал Мадрид
08.05.2024 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 2:2 2 : 1
Ліга чемпіонів
|
107279
2

Анчелотті оцінив божевільний матч із Баварією, в якому Лунін пропустив гол

Реал Мадрид вибив мюнхенців у півфіналі Ліги чемпіонів 2023/24

Анчелотті оцінив божевільний матч із Баварією, в якому Лунін пропустив гол
Getty Images/Global Images Ukraine. Карло Анчелотті

8 травня відбувся матч-відповідь 1/2 фіналу Ліги чемпіонів між командами «Реал» Мадрид та «Баварія». Гра завершилася з рахунком 2:1 на користь королівського клубу.

Український голкіпер господарів Андрій Лунін вийшов на поле з перших хвилин та відіграв увесь поєдинок, пропустивши 1 гол.

Після завершення зустрічі головний тренер «вершкових» Карло Анчелотті провів прес-конференцію, на якій прокоментував успіх своїх підопічних:

«Ну, це сталося знову. Це траплялося так часто. Вболівальники, які нас підштовхують, фантастичний стадіон, гравці, які ніколи не перестають вірити, – це просто щось чарівне.

Як тільки ми забили один гол, я був абсолютно впевнений, що ми зможемо наздогнати Баварію та виграти матч. Це складно, а може, й неможливо пояснити, але я спробую. Це магія. Це змагання змушує всіх наших гравців, одягнувши футболку, відчути щось особливе.

Були важкі моменти після голу Баварії, але, як Хоселу вийшов на заміну, я побачив, що свіжі ноги та енергія допомагають. Можливо, це було трохи простіше, ніж того вечора проти Манчестер Сіті, коли нам потрібно було забити два голи. А тут лише один приніс би нам додатковий час.

Усім уболівальникам з усього світу, які не змогли бути тут сьогодні ввечері, я маю сказати, що вболівальники, які могли бути тут, допомогли цій перемозі. Це наш звичай. Нам подобається грати тут, у цій атмосфері. Мадрид – це сім'я. Футбольний клуб з історією, традиціями, які можуть вас обтяжувати, але працювати тут я вважаю великим успіхом.

У нас було так багато проблем, так багато серйозних травм, не тільки у хлопців, які вибули на тривалий термін. Ми втратили Вінісіуса Жуніора, Беллінгема та інших на пристойні періоди і ніхто про це особливо не говорив. У нас у цій команді фантастичні здібності та характер.

Хоселу — фантастичне відображення того, що є цією командою, як вони думають. Цього сезону у нього не так багато хвилин, але дуже, дуже корисно, коли це необхідно. Ніколи не втрачаю впевненості, завжди думаю про команду.

У нас були сили не втратити голову у складному матчі, коли ми відставали та продовжували йти, але вболівальники допомогли. Вони показали, що розуміють, що їм показали сезон, на який ніхто, навіть я, не очікував. Вони були фантастичними для нас».

Відеоогляд матчу:

Події матчу

90’ +1
ГОЛ ! М'яч забив Хоселу (Реал Мадрид).
88’
ГОЛ ! М'яч забив Хоселу (Реал Мадрид).
68’
ГОЛ ! М'яч забив Альфонсо Дейвіс (Баварія).
Оцініть матеріал
(529)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Octopus
Такие матчи ценятся болельщиками гораздо больше 5:0
nicksaf
В первом тайме за удар в лицо Киммиха реаловца надо было удалять, тут сразу красная. Но это же блатной реал. Второй гол реала засчитал, а второй гол Баварии -- нет. И оба на грани офсайда.  Я ещё в 60-е годы услышал фразу от футбольного журналиста: кубок чемпионов стал вотчиной реала, с тех пор ничего не изменилось, а стало ещё хуже.