Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 08 травня 2024, 06:17
7251
5

КДК УАФ оштрафував Динамо та Шахтар. Що трапилося?

Також оштрафовано клуби «Дніпро-1», «Зоря», «Чорноморець», ЛНЗ Черкаси

| Оновлено 08 травня 2024, 06:17
7251
5
КДК УАФ оштрафував Динамо та Шахтар. Що трапилося?
УАФ

Контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу (КДК УАФ) на своєму засіданні ухвалив низку важливих рішень, зокрема оштрафував низку клубів УПЛ.

«Шахтар» Донецьк має сплатити штраф у розмірі 10 тисяч грн за неявку тренера та особи, відповідальної за дії юних футболістів під час матчу, на передматчеву нараду під час матчу проти «Зорі» Луганськ (22 квітня).

«Шахтар» Донецьк має сплатити штраф у розмірі 20 тисяч грн за неявку керівника служби безпеки команди офіцера безпеки клубу на передматчеву нараду під час матчу 26-го туру проти ЛНЗ Черкаси (27 квітня).

«Динамо» Київ має сплатити штраф у розмірі 35 тисяч грн за недотримання вимог Додаткових заходів безпеки для організації та проведення футбольних матчів в Україні в умовах воєнного стану під час матчу 26-го туру проти «Дніпра-1» (27 квітня), а саме – щодо евакуації команди в укриття при оголошенні сигналу «Повітряна тривога».

«Дніпро-1» має сплатити штраф у розмірі 50 тисяч грн за недотримання вимог Додаткових заходів безпеки для організації та проведення футбольних матчів в Україні в умовах воєнного стану під час матчу 26-го туру проти «Динамо» Київ (27 квітня), а саме – щодо евакуації команди в укриття при оголошенні сигналу «Повітряна тривога» та присутності на матчі неакредитованих осіб.

«Зоря» Луганськ має сплатити штраф у розмірі 25 тисяч грн за грубі, неправомірні дії вболівальників, що порушують загальноприйняті правила поведінки на стадіоні, під час матчу 10-го туру проти «Шахтаря» Донецьк (18 квітня).

«Чорноморець» Одеса має сплатити штраф у розмірі 50 тисяч грн за грубі, некоректні висловлювання офіційних осіб клубу на адресу арбітрів під час матчу 25-го туру проти «Кривбасу» Кривий Ріг (20 квітня).

ЛНЗ Черкаси має сплатити штраф у розмірі 25 тисяч грн за демонстрацію банера та інших носіїв дискримінаційного характеру під час матчу проти «Шахтаря» Донецьк (27 квітня).

У Першій лізі клубу «Металург» Запоріжжя зарахована технічна поразку з рахунком 0:3 за неявку команди на матч проти клубу «Хуст» (28 квітня), а також запорізький клуб повинен сплатити на рахунок ПФЛ обов’язковий грошовий внесок у розмірі 30 тисяч грн.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Степан Махно
Всё путём.
_Per4ecter_
Те що повинно давно в нас відбуватися, як кажуть, по дефолту, набуває широкого розголосу. Ну, краще так, ніж ніяк.
nick07
мізерні штрафи для клубів
DK1961
Папэредники все спи...ли. Поэтому Шева срочно ищет где бабло ещё хапануть. И чтоб своему сменщику тоже дулю с маком оставить...
Xvalenok03
Если б не заголовок, то и читать заметку не надо. 
Ноль информации, потеря времени, испорченное настроение.