Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 07 травня 2024, 13:25
575
0

Тренер Осаки розповів про її проблеми в грі на ґрунті

Наомі може стати першою суперницею Марти Костюк у Римі

| Оновлено 07 травня 2024, 13:25
575
0
Тренер Осаки розповів про її проблеми в грі на ґрунті
Getty Images/Global Images Ukraine. Наомі Осака та Вім Фісетт

Тренер Наомі Осаки Вім Фісетт розповів, що задоволений тим, як вона прогресує після повернення в тур, і обговорив її проблеми з грою на ґрунті.

Колишня перша ракетка світу повернулася у WTA Tour у січні, народивши першу дитину в серпні 2023 року. Посеред ґрунтового сезону в неї одна перемога в трьох матчах на глині.

Цього тижня Осака зіграє в Римі, де в першому колі вона зіграє з Кларою Бюрель, а в разі перемоги зустрінеться з українкою Мартою Костюк.

«Я дуже задоволений процесом. Що стосується конкретно ґрунту, то вона давно не грала на ньому і дуже давно не досягала успіху на цьому покритті, тож ми не можемо очікувати чудес. Ми можемо сподіватися на них, але ми повинні бути реалістами. Але прогрес дуже хороший.

Уся справа в досвіді та часі, проведеному на глині. Усе по-іншому, потрібен час, щоб внести тактичні корективи. Звичайно, рух інший, відскок інший, бо це вищий контакт.

Але якщо згадати останні п'ять років, скільки годин вона провела на ґрунті і скільки матчів зіграла на ньому? Тому те, що я побачив, було дуже багатообіцяючим», – сказав Фісетт.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.