Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
2312
1

Агент гравця Барселони публічно розкритикував Хаві за недовіру до клієнта

Вітор Роке може залишити клуб

Агент гравця Барселони публічно розкритикував Хаві за недовіру до клієнта
Getty Images/Global Images Ukraine. Вітор Роке

Андре Кюрі, агент бразильського нападника каталонської «Барселони» Вітора Роке, публічно розкритикував головного тренера команди Хаві за недовіру до свого клієнта і заявив про можливий відхід футболіста:

«Ніхто не розуміє, чому Хаві не дає йому грати і навіть не розмовляє з Вітором, це неправильно. Ми обрали «Барселону», тому що Вітор любить цей клуб. Уявіть, ми дійсно мали інші пропозиції, які були вдвічі більші фінансово. Але якщо ми не зможемо знайти рішення всередині команди, нам доведеться шукати інше місце для гри.

Усі бачили, що в матчі проти «ПСЖ» «Барселоні» був потрібен гол, і вони могли виграти, якщо б випустили ще одного нападника. У багатьох іграх їм потрібні були свіжі ноги, щоб пресингувати... Але якщо Хаві не бачить цього так, то терпіння... Але ми не можемо так продовжувати.

Було б непогано, якби Вітор Роке зіграв кілька повних матчів. Хаві повинен проявити довіру до важливого активу клубу. Він хоче показати свою якість. Подивіться на Вінісіуса в «Реалі», знадобилося 2.5 роки, щоб побачити його якість… нехай Вітор грає. Нелогічно підписати бразильського гравця, привезти його сюди, дати йому грати в перший день, потім дати йому ще один матч, а потім більше нічого... Потім він забиває 2 голи, а потім... зникає. Хаві навіть не розмовляє з хлопчиком.

Оренда цього літа? Ні, це небезпечно для молодого гравця. Якщо доведеться залишати «Барселону», то це має бути повноцінний трансфер. Найкращим варіантом було б залишитися в «Барсі» і грати. Але якщо «Барса» не дасть йому ігровий час, то нам доведеться шукати інший клуб. Незабаром ми обговоримо його майбутнє з «Барселоною».

Вітор Роке приєднався до «Барселони» в січні 2024 року, коли клуб придбав його за 40 мільйонів євро. З того часу 19-річний бразилець провів за клуб 13 матчів (310 хвилин на полі), відзначившись 2 забитими м'ячами.

Раніше повідомлялося, що «Наполі» може орендувати Вітора Роке.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ALKOSruLKA
...поїде в Наполі