Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

06.05.2024 13:35 – FT 1 : 0
Через повітряну тривогу початок матчу було зсунуто з 13:00 на 13:45
Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 травня 2024, 12:55
3192
9

Дніпро-1 – Кривбас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

У підопічних Юрія Максимова у разі перемоги ще збережуться шанси на бронзові нагороди

| Оновлено 06 травня 2024, 12:55
3192
9
Дніпро-1 – Кривбас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

Один із центральних матчів 27-го туру української Прем'єр-Ліги відбудеться у понеділок 6 травня на «Дніпро-Арені». Футболісти місцевого клубу «Дніпро-1» прийматимуть «Кривбас». Хоча команди перебувають поряд у турнірній таблиці, криворіжці випереджають майбутніх суперників на 9 очок. Тому навіть у разі нічиї гості практично гарантують собі підсумкове третє місце, а якщо виграють господарі поля, то у них ще залишаться шанси, хоч і невеликі, піднятися до трійки призерів.

Дніпро-1

Перед зимовою перервою дніпровський колектив вважався одним із головних претендентів на медалі. Однак друга частина сезону у підопічних Юрія Максимова явно не вдалася. Було втрачено багато очок, причому не лише у матчах із провідними клубами країни, а й з тими, що продовжують боротьбу за виживання («Минай», «Металіст 1925», «Верес»).

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

У попередньому турі «Дніпро-1» зазнав поразки на своєму полі від «Динамо». Причому під час гри саме господарі відкрили рахунок перед самою перервою після точного удару Гуцуляка. На початку другого тайму кияни відігралися, а на 88-й хвилині динамівці залишились у меншості. Але замість того, щоб реалізувати більшість, дніпровська команда пропустила вирішальний гол на останній хвилині основного часу.

Крім того, у матчі з киянами отримав попередження один із ключових гравців «Дніпра-1» Едуард Сарапій. Ця жовта картка стала для нього вже восьмою в сезоні, а це означає, що у матчі з «Кривбасом» він точно не зможе допомогти своїм партнерам. З іншої причини, через травми, поки не готові грати ще два футболісти основного складу Олександр Піхальонок та Олександр Філіппов.

Кривбас

Щодо підопічних Юрія Вернидуба, то у них ще є надія не лише на те, щоб закріпитися на третьому місці у підсумковому протоколі, а й піднятися вище. Тобто поборотися за одну із путівок до Ліги чемпіонів. Відставання від «Динамо» 9 очок, а попереду ще очне протистояння з киянами. Отже, все можливо.

Навесні криворіжці провели 9 матчів, з яких 6 виграли, двічі зіграли внічию і лише у поєдинку із «Шахтарем» зазнали поразки. За кількістю очок, перемог та забитих голів «Кривбас» на даний момент міцно утримує третє місце. І якщо в чотирьох іграх, що залишилися, його футболісти вичавлять максимум, то зможуть завершити сезон на мажорній ноті.

На відміну від «Дніпра-1», у гостей немає дискваліфікованих футболістів. Але є проблеми з деякими травмованими гравцями, які поки не можуть виступати. До них належить ганський нападник Прінс Аду. Він отримав травму ще наприкінці березня у поєдинку проти «Вереса» і досі залишається на лікарняному. Також у лазареті перебуває основний голкіпер «Кривбаса» Андрій Кліщук. До речі, він теж не з'являвся в основному складі після тієї ж гри в Рівному.

Статистика матчів

У першому колі цьогорічного чемпіонату у Кривому Розі виграли господарі поля з рахунком 3:0. Двічі відзначився Кожушко та один гол забив Кузик. А загалом на рівні Прем'єр-Ліги суперники зустрічалися тричі. Дві перемоги у «Кривбаса» та в одному поєдинку успіх був на боці «Дніпра-1». Різниця забитих та пропущених м'ячів 5-2.

Орієнтовні склади:

«Дніпро-1»: Волинець, Адамюк, Сваток, Пасіч, Мірошниченко, Горбунов, Рубчинський, Бабенко, Очеретько, Лєднєв, Гуцуляк

«Кривбас»: Маханьков, Бандейра, Сантіні, Стецьков, Дібанго, Кузик, Бізімана, Хомченовський, Луньов, Задерака, Кожушко

Прогноз на протистояння:

Гра повинна вийти цікавою і легкої перемоги, швидше за все, ні в кого не буде. «Кривбас» на даний момент все ж таки виглядає краще, тому поставимо на перемогу гостей з рахунком 2:1.

6 травня, понеділок

«Дніпро-1» – «Кривбас»
Дніпро. Стадіон «Дніпро-Арена». 13:00
ТБ-трансляція на телеканалі 2+2
ДНІПРО-1 - КРИВБАС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Олександр Омельченко (Слов'янськ)
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Як вони рахували? Суддівські записки: ледь не скоїли пограбування Усика
Бокс | 19 травня 2024, 03:43 26
Як вони рахували? Суддівські записки: ледь не скоїли пограбування Усика

Один із трьох суддів несправедливо віддав перемогу Тайсону Ф'юрі

Легендарний Леннокс Льюїс відреагував на перемогу Усика у бою з Ф'юрі
Бокс | 19 травня 2024, 07:44 4
Легендарний Леннокс Льюїс відреагував на перемогу Усика у бою з Ф'юрі

Український боксер став перший абсолютним чемпіоном хевівейту з часів Льюїса

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
😼
Однаково подобаються обидві команди, але наразі Кривбас виглядає стабільніше, шанси а них 50/50. Дніпро1 не дасть себе легко обіграти.
ViAn
Склад на гру у Дніпро 1 суттєво ослаблений, дуже молодий. Кривбас виглядає куди досвідченішим. Але це футбол. Молоді хлопці можуть показати яскраву гру в атаці.
Remark
Ставка: ОЗ в матчі.
Прогноз: Скоріш за все 1:1 і обидва голи будуть забиті в якомусь одному таймі. 
nivavn
Кривбас сьогодні зливає гру. Дуже не професійно зливає, Вернидуб спокійний, значить все знає...  Тільки НАВІЩО ВОНИ ЦЕ РОБЛЯТЬ??? не розумію...
MA118722
Только за Кривбасс!! надеюсь Кривбасс и шубы победит!!!
Фанькин кот
За Кривбасс! Нужно выигрывать все матчи и обходить дынамку суркисову, этот позор украинского футбола. Верю, что криворожцы представят Украину в еврокубках несравненно лучше и достойнее, чем лайно суркисов.