Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 травня 2024, 12:30
1016
0

Віктор СКРИПНИК: «Уся боротьба попереду»

Наставник «Металіста 1925» прокоментував свою першу перемогу на чолі команди

| Оновлено 05 травня 2024, 12:30
1016
0
Віктор СКРИПНИК: «Уся боротьба попереду»
Металіст 1925. Віктор Скрипник

Головний тренер харківського «Металіста 1925» Віктор Скрипник прокоментував перемогу харків'ян над своєю колишньою командою, полтавською «Ворсклою» (3:2), в 27 турі УПЛ.

– Для нас перемога – це найкраща пігулка після затяжної серії невдач. Сьогодні можна видихнути, але вся боротьба ще попереду. Суперники виграють, ми виграли. Ми дивимося на наш чемпіонат, де чотири команду ведуть боротьбу, за два місця, які будуть грати у стиках. Сподіваюсь, що там будемо і ми. Коли перемагаєш, у гарному настрої йдеш на тренування і готуєшся до наступної гри, а коли ти чотирнадцять матчів не перемагаєш, це тисне. Я був упевнений, що колись ми повинні перемогти. У нас було три нічиї, коли ми програвали по ходу гри, але показували характер та зрівнювали рахунок. Не вистачало забитих м'ячів. Дуже цікава гра для вболівальників, з купою моментів з обох сторін, рахунок міг бути і 5:4. Для тренерів такі ігри передінфарктні. Задоволений підсумковим результатом, але є певні помилки у нашій грі, які я не хочу бачити.

Сьогодні ми забили першими, усередині не тьохнуло, що це воно?

– Так, я казав хлопцям, що заб'ємо першими, будемо попереду, суперник буде йти вперед, у нас буде більше вільних зон, якими ми будемо користуватися. Сьогодні нам це вдалося. Важко грати з усіма, сподіваюсь, проти нас також важко грати усім. Маємо те, що маємо і з оптимізмом дивимось у майбутнє. Але вся боротьба попереду, кожна із команд-суперниць може втратити очки.

Під час пенальті у наші ворота ви намагались Мозілю підказати, куди битиме Степанюк?

– Так, але Степанюк досвідчений гравець, обдурив мене і нашого голкіпера. Я працював зі Степанюком і казав Мозілю, куди він частіше всього б'є, – сказав Скрипник.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.