Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1143
1

Манчестер Сіті – Вулверхемптон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 4 травня о 19:30 за Києвом

Манчестер Сіті – Вулверхемптон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

4 травня на «Етіхад» пройде матч 36-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Манчестер Сіті» зустрінеться з «Вулверхемптоном». Поєдинок розпочнеться о 19:30 за київським часом.

Манчестер Сіті

Команда склала повноваження переможця Ліги чемпіонів вже після чвертьфіналу цього розіграшу. Жереб знову звів її з мадридським Реалом, і після обміну нічиїми англійці вилетіли після серії пенальті - Лунін, не пропустивши і там двічі, остаточно забезпечив собі статус героя протистояння. Містяни, що мали повне домінування, особливо вдома, тяжко перенесли цей удар. Вони вкрай невиразно провели кубковий півфінал, але там Фортуна повернула їм борг: за всієї переваги Челсі не забив. А Бернарду Сілва, головний лігочемпіонівський невдаха, реабілітувався єдиним і, отже, переможним голом. Далі підопічні Гвардіоли перейшли на АПЛ, де були лідерами, але за втраченими очками. А сам фаворит упевнено, сухо впорався з явно слабшими - Брайтоном (0:4) та Ноттінгем Форест (0:2).

Вулверхемптон

Клуб минулого сезону виграв боротьбу за виживання. Але на тлі низки продажів провідних футболістів Лопетегі, схоже, після роздумів відмовився від продовження роботи в Англії за таких умов. Причому контракт із ним розірвали за згодою сторін напередодні старту нового циклу. Добре, що знову вгадали з менеджером. О'Ніл, витративши на старті час на притирання до нових підопічних, левову частину сезону набирав з ними очки жваво і регулярно, і вже на початку березня, вигравши у Фулхема, пробив позначку 40... Після чого чи то форму втратили вовки, то чи мотивацію, але почали чергувати нічиї з поразками. Поступилися і Борнмуту, але потім поставили підніжку Лутону, обігравши новачка-аутсайдера 2:1.

Статистика особистих зустрічей

У містян було 6 перемог поспіль. Але у вересні виграли Вулвз, і це був перший серйозний успіх Гарі у статусі їхнього нового менеджера.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у хоч якийсь опір з боку гостей. Містянам потрібно попрацювати, про всяк випадок, і над різницею голів – ставимо на фору –2,5 голів на чемпіона (коефіцієнт – 1,87).

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Бенфіка без Трубіна завершила сезон нічиєю на виїзді з Ріу Аве
Футбол | 18 травня 2024, 03:37 1
ВІДЕО. Бенфіка без Трубіна завершила сезон нічиєю на виїзді з Ріу Аве

Увечері 17 травня відбулися два матчі останнього 34-го туру в Португалії

Не лише Мбаппе. Ще сім зірок, які цього літа змінять прописку
Футбол | 17 травня 2024, 11:48 2
Не лише Мбаппе. Ще сім зірок, які цього літа змінять прописку

Ветерани «Челсі» та «Атлетика», легенда «Боруссії», зірка «Мілана» та ще один із «ПСЖ»

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Play Games
Яких -2,5 ? Вулверхемптон з мс грають як матч завжди. Як дербі. Незнаю чому. Ще з часів Адама траоре! Коли не поставлю на сіті завжди або нічию з вовками зіграють або взагалі програють.думаю мс виграє але не більше ніж 2 м'ячі.