Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 04 травня 2024, 13:57
736
0

Арсенал – Борнмут. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 4 квітня о 14:30 за Києвом

| Оновлено 04 травня 2024, 13:57
736
0
Арсенал – Борнмут. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Ілля Забарний та Олександр Зінченко

4 травня на «Емірейтс» пройде матч 36-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Арсенал» зустрінеться з «Борнмутом». Поєдинок розпочнеться о 14:30 за київським часом.

Арсенал

Команда поступово за Мікеля Артети міцнішає. Вона все ще не обходиться без спадів у середині весни. Але тепер це не перетворюється на затяжну смугу невдач. Крім того, не можна назвати виліт від Баварії провалом: клуб, що давно не грав у Лізі чемпіонів, дійшов у ній до чвертьфіналу і поступився досвідченому, мотивованому супернику в 1 м'яч. Де була прикра невдача, то це в АПЛ: 0:2 з Астон Віллою коштували одноосібного лідерства. Втім, після цього Едегор і компанія з таким же рахунком обіграли Вулверхемптон, а Челсі взагалі розгромили 5:0, з дублями Хаверца (колишнім партнерам) та Вайта. Дербі Північного Лондона принесло ще одну, і важливу, і просто приємну (заодно притопили ворога - Тоттенхем) перемогу.

Борнмут

Клуб після збереження прописки у статусі новачка минулого сезону пішов на зміну наставника. З літа працює Андоні Іраола, і при ньому постійно вишеньки чергують вдалі та провальні серії досить великої протяжності. Весну вдалося розпочати, набравши 13 очок з 15 можливих. Але потім команда примудрилася програти Лутону, а після гідних 2:2 з Манчестер Юнайтед майже не мала шансів з Астон Віллою, поступившись 1:3. У матчі з Вулверхемптоном свого колишнього менеджера, О'Ніла, футболісти виграли, хай і мінімально, але дограючи у меншості. А ось Брайтон потім розгромили, забивши підопічним Роберто Де Дзербі 3 голи. Це навіть дозволило піднятися до верхньої частини поточної турнірної таблиці.

Статистика особистих зустрічей

У 8 останніх поєдинках вишенькам дали набрати лише 1 очко. І то нічия датується ще 2019 роком. Цього сезону каноніри взагалі оформили виїзний розгром 4:0.

Прогноз

Букмекерські контори вважають беззаперечним фаворитом підопічних Мікеля Артети. Але й у гостей зараз пік форми, так що тут напрошується ставка на тотал більше 3,5 голів (коефіцієнт – 1,92).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.