Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
1831
0

Реал Мадрид – Кадіс. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 4 травня о 17:15 за Києвом

Реал Мадрид – Кадіс. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

4 травня на «Сантьяго Бернабеу» пройде матч 34-го туру Прімери, в якому «Реал» (Мадрид) зустрінеться з «Кадісом». Поєдинок розпочнеться о 17:15 за київським часом.

Реал Мадрид

Команда все ще стоїть перед одним, але при цьому головним завданням – підтвердити свій статус найкращої у Лізі чемпіонів. Вже подолано, здавалося, головний бар'єр: насилу за рахунок сейвів Луніна через серію пенальті, але вибили Манчестер Сіті. Але зараз якраз іде складне протистояння проти Баварії. У Мюнхені знову, як і в попередніх поєдинках, все закінчилося нічиєю - обмінялися забитими, у тому числі з пенальті, і закінчили 2:2. При цьому в Прімері все вже де-факто закінчено, будь-яка інтрига після непростої, навіть скандальної, але головне перемоги над Барселоною зникла. Після 3:2 в Ель Класіко на полі Реала Сосьєдад вийшла вже відверто ротаційна команда, але все одно вдалося мінімально перемогти за рахунок єдиного голу Гюлера.

Кадіс

Клуб не має більш амбітних завдань, ніж продовження прописки у Прімері. 2020-го, повернувшись із Сегунди, вдалося зайняти максимальне для себе, дванадцяте місце. Потім усе зводилося до запеклої, але успішної боротьби за виживання. Але нинішній сезон жовтий субмарин проводить надто слабко, щоб розраховувати на те, що знову вдасться уникнути падіння. Був сплеск після приходу Пельєгріно, у березні виграли в Атлетіко та Гранади, але за ним пішли нові осічки. Вони були цілком очікувані, адже суперниками виступали Барселона (0:1) та Жирона (1:4). Вже з простішою Мальоркою вдалося закінчити хоча б нічиєю, 1:1. Втім, взяте очко не надто покращило розклади для аутсайдера.

Статистика особистих зустрічей

Після повернення з Сегунди у жовтого субмарину була непогана серія, він програв лише 1 матч із чотирьох. Але всі три останні матчі закінчилися перемогами галактикос.

Прогноз

Букмекерські контори вважають явним фаворитом столичний гранд. Але він заощаджуватиме сили на прийом німців, а гості зосередяться на збереженні 0:0. Ставимо на тотал менше 3,0 голів (коефіцієнт – 1,71).

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Йожеф САБО: «Час Усика, як і Мілевського, вже минув»
Футбол | 17 травня 2024, 14:54 1
Йожеф САБО: «Час Усика, як і Мілевського, вже минув»

Колишній головний тренер збірної України розповів, як могла б скластися футбольна кар'єра боксера

Не лише Мбаппе. Ще сім зірок, які цього літа змінять прописку
Футбол | 17 травня 2024, 11:48 2
Не лише Мбаппе. Ще сім зірок, які цього літа змінять прописку

Ветерани «Челсі» та «Атлетика», легенда «Боруссії», зірка «Мілана» та ще один із «ПСЖ»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.