Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 травня 2024, 01:59
876
0

ШЕВЧЕНКО: «Фінал Кубка України, як подяка, присвячений Силам оборони»

15 травня у Рівному у вирішальному матчі зіграють Ворскла Полтава та Шахтар Донецьк

| Оновлено 04 травня 2024, 01:59
876
0
ШЕВЧЕНКО: «Фінал Кубка України, як подяка, присвячений Силам оборони»
УАФ

Уперше з початку повномасштабного вторгнення проводиться фінальний поєдинок Кубку України, в якому 15 травня у Рівному зустрінуться полтавська «Ворскла» та донецький «Шахтар».

Матч буде доступним до перегляду для кожного українця. Українська асоціація футболу заручилася підтримкою медіахолдингу Starlight Media та разом із телеканалом ICTV2 проведе трансляцію поєдинку.

Президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко прокоментував:

«Уперше за два роки УАФ повертає фінальний поєдинок Кубка України. Цей матч присвячено Силам оборони як вдячність за захист наших життів. Саме завдяки воїнам проведення фіналу Кубка України є можливим. УАФ цінує співпрацю зі Starlight Media, що дасть можливість підсилити висвітлення важливої події українського футболу та об'єднає всіх футбольних уболівальників».

Гру назвали Матчем вдячності Силам оборони України. Проведення фіналу Кубку України з уболівальниками на стадіоні стало можливим завдяки захисникам та захисницям, що героїчно боронять країну. Усі кошти від продажу квитків буде перераховано на потреби військових.

Виконавчий директор ICTV та Starlight Doc Анастасія Штейнгауз: «Для нас це особлива честь – показувати історичний поєдинок за кубок. Ми вдячні нашим військовим – завдяки їх мужньому захисту до українців повертається й український футбол, і життя в наші міста. Сподіваємося, показ фіналу Кубка України в прямому ефірі стане першим кроком нашої спільної діяльності з Українською асоціацією футболу, а глядачі побачать ще не один захоплюючий матч».

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.