Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 травня 2024, 12:58
962
0

Олександрія – Рух. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

«Рух» ще не програвав «Олександрії»

| Оновлено 04 травня 2024, 12:58
962
0
Олександрія – Рух. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У суботу, 4 травня, «Олександрія» у стартовому матчі 27-го туру УПЛ прийматиме «Рух». Олександрійці з рухівцями в чемпіонатах ще не знали смаку перемог.

Олександрія

Олександрійці, на відміну від «Руху», який бореться за місце у єврокубках, вирішують протилежні завдання. У попередньому турі підопічні Руслана Ротаня зіграли в гостях внічию з «Колосом». «Містяни» з 31 березня не перемагають в чемпіонаті впродовж шести ігор: по три нічиї та поразки. Олександрійці перебувають на 12-му місці в турнірній таблиці, тобто на межі із зоною перехідних ігор з командами Першої ліги за збереження прописки в УПЛ.

Один з лідерів «Олександрії» Владислав Калітвінцев може провести 200-й матч у всіх турнірах. У суботу буде 170-й матч «Олександрії» в УПЛ на своєму полі, в якому вона може пропустити 200-й домашній гол (ще 2 м’ячі). «Олександрія» за Руслана Ротаня може здобути 10-ту перемогу або 20-й раз зіграти внічию в чемпіонатах. Пропустить гру дискваліфікований португальський захисник «містян» Мігель Кампос.

Рух

У попередньому турі «Рух» вдома здобув вольову перемогу над «Вересом» і продовжує перебувати на п’ятому місці. Матч в Олександрії стане для рухівців ювілейним, 100-м, в УПЛ. До суботнього протистояння суперників «Рух» підійшов з гольовою клубною рекордною серією, яка триває в УПЛ десять ігор - 15 голів. Гольова ж гостьова серія рухівців триває в чемпіонаті впродовж рекордних для клубу шести ігор – 9 голів.

Для головного тренера «Руха» Віталія Пономарьова це буде 40-й матч біля керма «жовто-чорних» в УПЛ. Ось його передматчева думка: «Зараз важливий етап сезону, коли всі команди вирішують свої турнірні завдання, тож кожен поєдинок буде по-своєму складний. Ми бачимо у кожному матчі цікаві протистояння та інтригу. У нас попереду непроста виїзна гра з «Олександрією» і «Рух» серйозно налаштовується на цей матч».

Статистика зустрічей

Раніше «Рух» та «Олександрія» в УПЛ зіграли вже шість матчів, в яких п’ять разів були зафіксовані нічиї та одну перемогу святкували рухівці. Загалом нічийна серія «Олександрії» в матчах з «Рухом» триває в чемпіонатах чотири гри. Востаннє олександрійці приймали «жовто-чорних» ще 28 листопада 2022 року і переможця виявлено не було – нічия 1:1. Обидва голи було забито під кінець поєдинку. Господарі поля відкрили рахунок після влучного удару Дениса Мірошниченка, а врятував рухівців від поразки Ярослав Карабін. Матч суперників у першому колі поточного чемпіонату у Львові завершився без забитих голів – 0:0.

Феміда

Арбітром матчу призначено Андрія Коваленка (Полтава), який в УПЛ провів 40 матчів. Раніше «Олександрія» за Коваленка провела шість матчів в чемпіонатах: по дві перемоги, нічиї та поразки. «Рух» за цього арбітра провів одну гру в УПЛ, здобувши перемогу в нинішньому чемпіонаті.

Прогноз на протистояння

«Рух» налаштований зберегти місце у першій п’ятірці команд чемпіонату, продовживши свій гольовий рекордний серіал. З іншого боку, «Олександрія» в попередніх шести матчах не перемагала і налаштована перервати цей серіал. Прогнозуємо бойову нічию на КСК «Ніка».

Орієнтовні склади:

«Олександрія»: Шевченко, Логінов, Мартинюк, Кравченко, Калюжний, Калітвінцев, Ковалець, Копина, Михайленко, Костишин, Кулаков.

«Рух»: Ледвій, Холод, Сич, Слюбик, Роман, Таллес, Пастух, Плюман, Квасниця, Федор, Карабін.

4 травня, субота

«Олександрія» – «Рух»
Олександрія. КСК «Ніка». 13:00
ТБ-трансляція на телеканалі UPL.TV
Арбітр: Андрій Коваленко (Полтава)
ОЛЕКСАНДРІЯ – РУХ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua – 1:1
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Усик проти Ф’юрі – поєдинок 50 на 50. Легендарний бій за абсолюта
Бокс | 17 травня 2024, 10:15 24
Усик проти Ф’юрі – поєдинок 50 на 50. Легендарний бій за абсолюта

Sport.ua разом із GGBET анонсує головний поєдинок суперважкої вагової категорії в боксі за 25 років

Залишить Шахтар? Пушич відреагував на чутки, що сватають його у Феєнорд
Футбол | 17 травня 2024, 18:28 13
Залишить Шахтар? Пушич відреагував на чутки, що сватають його у Феєнорд

Раніше Маріно працював помічником Арне Слота, який незабаром залишить Роттердам заради «Ліверпуля»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.