Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 травня 2024, 12:36
303
1

Василь РУНІЧ: «У Олександрії хороший та досвідчений тренерський штаб»

Хавбек львівського «Руху» поділився очікуваннями від матчу з «Олександрією»

| Оновлено 03 травня 2024, 12:36
303
1
Василь РУНІЧ: «У Олександрії хороший та досвідчений тренерський штаб»

Півзахисник львівського «Руху» Василь Руніч розповів, яка зараз ситуація в колективі після перемоги над «Вересом», а також похвалив «Олександрію», з якою буде матч в найближчому турі УПЛ.

«Після перемоги над «Вересом» у команди позитивні емоції. Результат нас порадував, але ми проаналізували свою гру і розуміємо, що припустилися багато помилок. Так, після провального першого тайму «Руху» вдалося перевернути гру у другій половині матчу. Загалом, нам потрібно багато ще над чим працювати.

У колективі зараз чудова атмосфера та всі зосереджені на підготовці до матчу з «Олександрією». Ця команда має хороший і досвідчений тренерський штаб. «Олександрія» гратиме в атакуючий та комбінаційний футбол, адже їхні гравці багато працюють із м'ячем. На нас чекає гра з дуже непростим та якісним суперником.

Кожен у «Руху» розуміє, що попереду останні тури і потрібно зберігати максимальну концентрацію. Нам слід вірити у свої сили і виходити на кожен матч із таким самим настроєм, з яким ми грали протягом сезону. Якщо нам вдасться продемонструвати свої найкращі якості та грати у свій звичний футбол, то «Рух» обов'язково досягне необхідних результатів», – сказав Руніч.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Перець
Вася хватить курити всяку хрінь, скажи просто в них тренер легенда