Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1698
0

Лутон Таун – Евертон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Лутон Таун – Евертон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

3 травня на «Кенілворт Роуд» пройде матч 36-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Лутон Таун» зустрінеться з «Евертоном». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Ставки на матч Лутон Таун – Евертон

Лутон Таун

Команда проводить перший сезон у форматі АПЛ. І до цього не грала у найвищому футбольному дивізіоні країни протягом трьох десятиліть. З урахуванням того, що ще й вибирався скромний проект через сито плей-оф, вигравши серію пенальті (нехай і потрапивши до топ-6 Чемпіоншипу вдруге поспіль), у перспективи його на новому рівні ніхто не вірив. Загалом, підопічні Едвардса не здивували – вони набирають набагато менше ніж по очку в середньому за поєдинок. Але при цьому поки що слабкість інших, досвідченіших новобранців, Бернлі з Шеффілд Юнайтед, і штраф для Евертона та Ноттінгем Форест залишає капелюшникам шанси на виживання. Тим більше, що вони, програючи більшість поєдинків, періодично очки набирають. А у Борнмута навіть виграли. Але Вулверхемптону поступилися, нехай і мінімально, 1:2.

Евертон

Клуб дуже вчасно набрав непоганих обертів. Загалом взагалі цього сезону іриски помітно додали порівняно з позаминулим та минулим чемпіонатом. Але саме їх першими карали по лінії фінансового фейр-плей англійські чиновники, причому вже встигли накласти і другий штраф. Це міг бути контрольний постріл, особливо з урахуванням того, що сині затягли безвиграшну серію 2024-го року. Але Шон Дайш зміг вичавити максимум із поєдинків проти прямих конкурентів, спочатку Бернлі, а потім і Ноттінгем Форест. Це разом із почесною нічиєю проти Ньюкасла допомогло відірватися від зони вильоту. Дербі з Ліверпулем принесло довгоочікувану перемогу, 2:0, над статусним суперником. А єдиний гол Гуйє забезпечив і 3 очки із Брентфордом.

Статистика особистих зустрічей

Сторони цього сезону зіграли вперше з 2007-го року. Капелюшники встигли виграти і в АПЛ, і в кубку, причому обидва рази на виїзді.

Прогноз

GGBET вважає шанси рівними. Але мотивації господарів цілком протиставлена форма гостей. Поєдинок має бути не нудним - чекаємо на тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,71).

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Йожеф САБО: «Дайте мені зброю – я буду воювати»
Футбол | 17 травня 2024, 10:23 9
Йожеф САБО: «Дайте мені зброю – я буду воювати»

Колишній головний тренер збірної України поділився думками щодо війни

Михайло МУДРИК: «На жаль, сезон для мене закінчено»
Футбол | 16 травня 2024, 14:49 9
Михайло МУДРИК: «На жаль, сезон для мене закінчено»

Вінгер «Челсі» прокоментував своє пошкодження

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.