Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 09 травня 2024, 23:18
23000
39

Буде скандал? До збірної України з волейболу не приїдуть лідери

На команду чекає виступ у Золотій Євролізі

| Оновлено 09 травня 2024, 23:18
23000
39
Буде скандал? До збірної України з волейболу не приїдуть лідери
CEV. Олег Плотницький

Чоловіча збірна України з волейболу в турнірах 2024 року буде змушена виступати без кількох провідних гравців.

Президент Федерації волейболу України Михайло Мельник повідомив, що в табір команди не прибули гравці клубу «Прометея» Ян Єрещенко, Дмитро Терьоменко, Горден Брова і Віталій Щитков.

Також чиновник підтвердив, що поки не виступатиме за збірну капітан команди Олег Плотницький. Причина - бажання гравця взяти паузу. Компанію йому складе діагональний Василь Тупчій.

Збірна України має зібратися в повному складі 3 травня. Це своєрідний дедлайн.

«Чи буде якесь покарання гравцям, які не приїдуть 3 травня? Обов'язково. Ми будемо збирати Виконком. У нас чітко прописано, що гравець національної збірної повинен з'явитися за викликом у табір.

Якщо з неповажної причини він не з'явився, то клуб, за який він грає, буде оштрафований на 20 тисяч гривень, а гравець дискваліфікований», – заявив Мельник.

Нагадаємо, що цього року новим тренером збірної став аргентинський фахівець Рауль Лосано. Він змінив у колективі Угіса Крастіньша.

Оцініть матеріал
(89)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Суттєві зміни. Як виглядає таблиця АПЛ 2023/24 перед останнім туром
Футбол | 16 травня 2024, 12:00 1
Суттєві зміни. Як виглядає таблиця АПЛ 2023/24 перед останнім туром

14–15 травня відбулися перенесені матчі 34-го туру чемпіонату Англії 2023/24

Нахабний Тайсон. Ф'юрі та Усик не провели дуель поглядів. Що сталося?
Бокс | 16 травня 2024, 22:31 9
Нахабний Тайсон. Ф'юрі та Усик не провели дуель поглядів. Що сталося?

Тайсон відмовився дивитися у бік Олександра після прес-конференції

Коментарі 39
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vbolivalnyk-Peter
Дуже гарно наші чинуші вміють все перекладати на гравців. А чому усі провідні виконавці відмовляються їхати до збірної усі мовчать. Можливо проблема в самих чиновниках, які просто ніяк не рахуються з хлопцями. Це ж питання не виникло сьогодні, а було ще перед відбором на ОІ коли тренером ще Красніш був. Це буде повний пі-ц, якщо наші чинуші знову загроблять збірну, яка тільки почала останніми роками виходити на якісно новий рівень.
Stanislav Matusevych
Важко, звичайно, не знаючи деталей фінансових питань, шукати винних у грошових питанях. Але, наприклад, нещодавнє невдоволення гравців, що з ними не порадилися перед призначенням нового тренера збірної, виглядає дуже дивно. Де, в якому виді спорту керівництво по таких питаннях радиться з гравцями? Хоч у клубах, хоч у збірній? Тому мені здається, команда, м'яко кажучи, схопила зірочку. Це якщо дуже м'яко.
Гагик Пердонян
Вместо сборной, в тцк их вызовите
Dovbush
Ну ось і добре. Частина основи буде і резерв якраз перевірять. 
serhiy
Не по чоловічому воно якось робиться . Зібралися б разом і сказали -"Федерація обіцяла стільки-стільки,а дали стільки -стільки, обіцяли там то -там то а було зовсі не там то, зобовязувалися на одне - отримали інше. Обовязки не виконуються тому ми відмовляємся"  Тоді всім людям було зрозуміло і ніхто в їхню сторону слова б не сказав, а зїли б ми нашу владу яка краде на кожному кроці ще більше ніж до війни! 
Але як мужики мямляють щось не зрозуміли для когось то про  лікування ,то на відпочинок ,тоді так і все залишиться.
 Відпочивайте ,лікуйтеся а збірна зіграє без вас.
Nostradamus
Мельника геть! 
c_a_p2
Замість подякувати людям якісь покарання придумують. Я би на місці хлопців послав федерацію дуже далеко... 
І більше би не вів розмови про національну команду. Бо чиновники вже дістали всіх
Korkust
Плотницький з гоп компанією схоже думає, що він пуп землі🤮 Хочу граю, хочу не граю, да нехай відпочиває собі, і бажано відсторонити від гри за збірну назавжди! Такі люди лише підривають в колективі атмосферу! Нехай молодь грає, я впевнений можливо результат буде й не дуже, але хоча б побачимо самовіддачу, а не ось це, коли ведучи по ходу сетів в 4-5 м'ячів Плотницький починає лупити аут за аутом і головне всі повинні грати на нього, інших гравців в збірній ніби й не існує! Взагалі останнім часом це не збірна була, а збіговисько зажравшихся зірок світового волейболу, які відчули себе незрозуміло ким
serhiy
Хто тут ходить і мінусує? Кому так жалко українських гравців які зазвизділися,від коли гравці командують парадом? Та ж був випадок що вони преміальними не могли поділитися . Тому тут тільки гроші .
valerafan1
На жаль Плотницький виявився гнидою, яка потягнула за собою інші гниди. Такі спортсмени не потрібні нашій збірній. Нехай ми будемо останніми, але без виродків. Зі зрадниками-волейболістами ми також не брали медалі і не виконували завдання на турнірах. Тому краще без них.
potemkin78
Плотницкий два года играл без отдыха и с травмой колена. так что его я могу понять. а остальные, ну так себе оправдания. хотя если вспомнить про прошлогодний конфликт, то там больше вопросов к федерации
Выталкиватель парашутистов
Пока федерация не выполнит требований Плотницкого и примкнувших к нему, толку в сборной не будет. Деньги сейчас очень ну жны всем, война ведь в стране, и неизвестно, что завтра ждет всех игроков сборной...
serhiy
Нафік з пляжу  ! І відсторонити від збірної. 
potemkin78
понятно, вылетим в низшую лигу а потом будем лет надцать пытаться туда вернуться
Выталкиватель парашутистов
Вопрос денег стоит в сборной очень актуально... Плотницкий и его сотоварищи озвучили сумму, которую федерация не в состоянии потянуть. Отсюда и все остальное. Нет денег - нет участия в играх за сборную. Точка.