Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная Украины
| Обновлено 09 мая 2024, 23:18
23006
39

Будет скандал? В сборную Украины по волейболу не приедут лидеры

Команду ждет выступление в Золотой Евролиге

| Обновлено 09 мая 2024, 23:18
23006
39
Будет скандал? В сборную Украины по волейболу не приедут лидеры
CEV. Олег Плотницкий

Мужская сборная Украины по волейболу в турнирах 2024 года будет вынуждена выступать без нескольких ведущих игроков.

Президент Федерации волейбола Украины Михаил Мельник уведомил, что в лагерь команды не прибыли игроки клуба «Прометея» Ян Ерещенко, Дмитрий Теременко, Горден Брова и Виталий Щитков.

Также подтвердил, что пока не будет выступать за сборную капитан команды Олег Плотницкий. Причина – желание игрока взять паузу. Компанию ему составит диагональный Василий Тупчий.

Сборная Украины должна собраться в полном составе 3 мая. Это своеобразный дедлайн.

«Будет ли какое-нибудь наказание игрокам, которые не приедут 3 мая? Обязательно. Мы будем собирать Исполком. У нас четко прописано, что игрок национальной сборной должен явиться по вызову в лагерь.

Если по неуважительной причине он не появился, то клуб, за который он играет, будет оштрафован на 20 тысяч гривен, а игрок дисквалифицирован», – заявил Мельник.

Напомним, что в этом году новым тренером сборной стал аргентинский специалист Рауль Лосано. Он сменил в коллективе Угиса Крастиньша.

Оцените материал
(60)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Не только Мбаппе. Еще семь звезд, которые нынешним летом сменят прописку
Футбол | 17 мая 2024, 11:48 2
Не только Мбаппе. Еще семь звезд, которые нынешним летом сменят прописку

Ветераны «Челси» и «Атлетика», легенда «Боруссии», звезда «Милана» и еще один из «ПСЖ»

Игрок сборной Украины: «На Евро-2024 от нас можно ждать выход из группы»
Футбол | 17 мая 2024, 21:53 4
Игрок сборной Украины: «На Евро-2024 от нас можно ждать выход из группы»

Денис Попов оценил перспективы команды на чемпионате Европы

Комментарии 39
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
serhiy
Не по чоловічому воно якось робиться . Зібралися б разом і сказали -"Федерація обіцяла стільки-стільки,а дали стільки -стільки, обіцяли там то -там то а було зовсі не там то, зобовязувалися на одне - отримали інше. Обовязки не виконуються тому ми відмовляємся"  Тоді всім людям було зрозуміло і ніхто в їхню сторону слова б не сказав, а зїли б ми нашу владу яка краде на кожному кроці ще більше ніж до війни! 
Але як мужики мямляють щось не зрозуміли для когось то про  лікування ,то на відпочинок ,тоді так і все залишиться.
 Відпочивайте ,лікуйтеся а збірна зіграє без вас.
Nostradamus
Мельника геть! 
c_a_p2
Замість подякувати людям якісь покарання придумують. Я би на місці хлопців послав федерацію дуже далеко... 
І більше би не вів розмови про національну команду. Бо чиновники вже дістали всіх
Dovbush
Ну ось і добре. Частина основи буде і резерв якраз перевірять. 
Выталкиватель парашутистов
Пока федерация не выполнит требований Плотницкого и примкнувших к нему, толку в сборной не будет. Деньги сейчас очень ну жны всем, война ведь в стране, и неизвестно, что завтра ждет всех игроков сборной...
potemkin78
Плотницкий два года играл без отдыха и с травмой колена. так что его я могу понять. а остальные, ну так себе оправдания. хотя если вспомнить про прошлогодний конфликт, то там больше вопросов к федерации
serhiy
Хто тут ходить і мінусує? Кому так жалко українських гравців які зазвизділися,від коли гравці командують парадом? Та ж був випадок що вони преміальними не могли поділитися . Тому тут тільки гроші .
valerafan1
На жаль Плотницький виявився гнидою, яка потягнула за собою інші гниди. Такі спортсмени не потрібні нашій збірній. Нехай ми будемо останніми, але без виродків. Зі зрадниками-волейболістами ми також не брали медалі і не виконували завдання на турнірах. Тому краще без них.
serhiy
Нафік з пляжу  ! І відсторонити від збірної. 
potemkin78
понятно, вылетим в низшую лигу а потом будем лет надцать пытаться туда вернуться
Выталкиватель парашутистов
Вопрос денег стоит в сборной очень актуально... Плотницкий и его сотоварищи озвучили сумму, которую федерация не в состоянии потянуть. Отсюда и все остальное. Нет денег - нет участия в играх за сборную. Точка. 
Korkust
Плотницький з гоп компанією схоже думає, що він пуп землі🤮 Хочу граю, хочу не граю, да нехай відпочиває собі, і бажано відсторонити від гри за збірну назавжди! Такі люди лише підривають в колективі атмосферу! Нехай молодь грає, я впевнений можливо результат буде й не дуже, але хоча б побачимо самовіддачу, а не ось це, коли ведучи по ходу сетів в 4-5 м'ячів Плотницький починає лупити аут за аутом і головне всі повинні грати на нього, інших гравців в збірній ніби й не існує! Взагалі останнім часом це не збірна була, а збіговисько зажравшихся зірок світового волейболу, які відчули себе незрозуміло ким
Stanislav Matusevych
Важко, звичайно, не знаючи деталей фінансових питань, шукати винних у грошових питанях. Але, наприклад, нещодавнє невдоволення гравців, що з ними не порадилися перед призначенням нового тренера збірної, виглядає дуже дивно. Де, в якому виді спорту керівництво по таких питаннях радиться з гравцями? Хоч у клубах, хоч у збірній? Тому мені здається, команда, м'яко кажучи, схопила зірочку. Це якщо дуже м'яко.
Vbolivalnyk-Peter
Дуже гарно наші чинуші вміють все перекладати на гравців. А чому усі провідні виконавці відмовляються їхати до збірної усі мовчать. Можливо проблема в самих чиновниках, які просто ніяк не рахуються з хлопцями. Це ж питання не виникло сьогодні, а було ще перед відбором на ОІ коли тренером ще Красніш був. Це буде повний пі-ц, якщо наші чинуші знову загроблять збірну, яка тільки почала останніми роками виходити на якісно новий рівень.
Гагик Пердонян
Вместо сборной, в тцк их вызовите